palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képzeld Újra! Kreatív pályázat

képzeld újra!Képzeld Újra! Találj ki egy játékot az előre megadott kitből! Készíts róla egy maximum másfél perces videót, és töltsd fel egy videómegosztó oldara! Jelentkezz a pályázatra május 24-ig, mutasd meg Facebookon a barátaidnak! Nyerj Samsung Galaxy Mini okostelefont, TedX- és fesztiválbelépőket!

Képzeld Újra! Találj ki egy játékot az előre megadott kitből! Készíts róla egy maximum másfél perces videót, és töltsd fel egy videómegosztó oldara! Jelentkezz a pályázatra május 24-ig, mutasd meg Facebookon a barátaidnak! Nyerj Samsung Galaxy Mini okostelefont, TedX- és fesztiválbelépőket!

Fődíj

Zsűri döntése alapján

  • 3 db belépő a következő magyarországi TedX eseményre
  • 1 db Samsung Galaxy Mini okostelefon
  • 1 db bérlet és 1db napi belépőjegy a Volt, Campus illetve Balaton Sound fesztiválok valamelyikére

Közönségdíj

Facebook Like-ok alapján

  • 1 db Samsung Galaxy Mini okostelefon
  • 1 db bérlet és 1db napi belépőjegy a Volt, Campus illetve Balaton Sound fesztiválok valamelyikére

Játék neve: Válassz egy frappáns és kifejező nevet!
Résztvevők: Írd be az összes résztvevőt ebbe a mezőbe. 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, de ettől eltérő számú csapattaggal is lehet nevezni
Email címed: Ezen az emailcímen fogunk tudni elérni, olyan címet adj meg amit gyakran nézel!
Link a videódhoz: Add meg azt az url-t amin el tudjuk érni a videódat valamelyik videómegosztó portálon. Ügyelj arra hogy publikus legyen a videó, és engedélyezve legyen az embeddelés; erre az oldalra mi embeddeljük be a videódat.
Rövid leírás
: Minél tömörebben és minél frappánsabban írd le, miről szól, hogyan működik a játék. Ne feledd, a lényeg a videón van, a leírás csak segítheti a zsűri munkáját.
Felhasznált anyagok: Sorold fel, hogy a megadott csomagból mit és mennyit használtál fel. Fontos, hogy a játékod ne tartalmazzon csomagon kívüli elemet.
Pályázati feltételek: Itt tudod .pdf formátumban letölteni a pályázati feltételeket. Olvasd végig mielőtt jelentkezel!

Leadási határidő: 2011. május 24. kedd éjfél

A jelen vetélkedő egy világpremier, amit más országokban megrendezésre kerülő hasonló vetélkedők sora fog követni. A következő állomás az Egyesült Állomok lesz, ahol a TED májusi Grand Rapids-i eseményén Gabor George Burt a magyarországihoz hasonló üzenettel fog közönségéhez fordulni. Kreatív játékötleteiddel tehát ahhoz is hozzá járulhatsz, hogy a magyarok nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő kreativitásáról bizonyságot tegyél!

Forrás: http://kepzeldujra.kibu.hu