palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kertvárosom fotópályázat

Erzsébetligeti Színház pályázatA Föld Napja alkalomból hirdet fotópályázatot az Öt Falu Egyesület, az Erzsébetligeti Színház és a XVI. kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum „Kertvárosom” címmel.

A Föld Napját minden évben április 22-én ünnepeljük, amikor világszerte különféle eseményeket rendeznek, hogy felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megőrzésére. Hamarosan megérkezik a tavasz, mely remek alkalmat kínál egy-egy sétára, kirándulásra. Erdőn, mezőn, tónál, pataknál, dombon, völgyben járva előkerülnek a fényképezőgépek, mobiltelefonok is, hogy megörökítsünk egy-egy pillanatot. Szerencsések vagyunk, mert mindez megtalálható nálunk a XVI. kerületben. Megannyi szépség és érték rejlik környezetünkben. Fedezzétek fel és mutassátok be, Ti hogyan látjátok.
Mutassuk meg, hogy milyen is a mi Kertvárosunk!

A pályázatra minimum 1, maximum 3 db képet várunk: jpg formátumban,300 dpi minőségben, 5 MB méretű mellékletként,amely 30×45 cm méretű kidolgozásra alkalmas.

A legjobb alkotásokból kiállítást szervezünk az Erzsébetligeti Színház Folyosó Galériájában, melyet ünnepélyes keretek között 2016. április 24-én nyitunk meg, ahol átadjuk a nyerteseknek járó díjakat is.

A képeket 2016. március 29-ig várjuk a FotopalyazatCMH@gmail.com email címre „Kertvárosom” tárggyal.

Kérjük, hogy a képeket olyan címmel ellátva, és az alkotót feltüntetve küldjék, amelyet a kiállításon megjelentethetünk!
Közönségszavazásra, illetve a teljes pályázati anyag megtekintésére a „Kertvárosom Fotópályázat” Facebook oldalon van lehetőség, melyre minden pályázó maga töltheti fel pályázati alkotásait, kategóriánként a megfelelő albumba. A fotópályázat Facebook oldala nyilvános, mindenki által megosztható. A nem ide illő tartalmakat értesítés nélkül azonnal töröljük!
A kiállítás megnyitó, illetve a Föld Napi rendezvény részleteit ezen az oldalon is megosztjuk. Képek készülhetnek digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal.

Kategóriák:

TÉMA:

  • Kertvárosom – Tájképek, természetfotó, hangulatképek
  • Kertvárosi szelfi (Korhatár 10-18 és Korhatár 18- )
    Szelfi, felismerhető legyen kerületünk egy részlete!

Nevezési díj: nincs

A pályaműveket kategória megjelöléssel valamint a pályázó CSALÁDI NÉV és UTÓNÉVVEL valamint sorszámmal kell ellátni. (pl.: K_Kertvaros_Zsuzsa_1.jpg) Kérjük az üzenetbe beleírni életkorukat, a kép készítésének helyét, valamint a kép címét. A fotó lehet a pályázó által szerkesztett vagy manipulált kép, azaz a motívum a színét vagy a kompozíciót tekintve manipulálható az eredeti motívumtól való eltérés érdekében. Az élességkorrekció és a tónusértékek korrekciója szintén megengedett. A beérkezett szelfikből egy nagy közös kép kerül kiállításra.

A pályázat további szabályai:

  • A pályázó kijelenti, hogy kizárólagos szerzője a képnek és a szerzői jogokkal is ő rendelkezik a beküldött alkotás felett (amennyiben a beküldött fotó mégis megsérti valakinek a jogait, akkor az ebből fakadó felelősséget teljes egészében a pályázó vállalja magára, és ezt a pályázati anyag beküldésével elfogadta). A kép beküldésével az illető elfogadja a pályázat szabályait.
  • A beküldött anyagból zsűrizés után válogatjuk ki a kiállításra kerülő képeket.
  • Az előhívott alkotások ezután a Művelődési Ház tulajdonában maradnak, azzal a kikötéssel, hogy bármilyen megjelenés csak a szerző feltüntetésével lehetséges.
  • Minden beküldött pályázathoz kérünk elérhetőséget (telefon, email).
  • A zsűrizés vége és tervezett eredményhirdetés 2016. április 8-án várható. A kiállító művészeket ezután e-mailben értesítjük és szeretettel várjuk a kiállításmegnyitón.

FÖLDNAPJA Fotópályázat kiírás

Díjazás: Kategóriánkét az első három helyezett oklevelet, illetve nyertes pályaművének nyomtatott vászonképét kapja.
A közönségdíjat, a „Kertvárosom Fotópályázat” Facebook oldalra feltöltött legtöbb lájkot kapott fotó kapja.

További információ: Szabó Patrícia (szabo.patricia@kulturliget.hu) vagy üzenetben a Facebook oldalon.

A pályázat oldala: Kertvárosom fotópályázat