palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KIA KIDS 2009 rajzpályázat

kiakids-logoA Kia Motors Hungary ismét rajzpályázatot ír ki a 11-18 éves korosztály számára „Legyél Te is Kia Kid!” címmel. A 2007-ben megrendezett „Tervezd meg a jövő autóját!” formatervezési versenyünk nagy sikert aratott, az ország számos iskolájából több ezer pályamű érkezett. Folytatni kívánjuk a kezdeményezés szellemiségét – a formatervezés kultúráját játékos és alkotó módon megismertetni az autózás, illetve a képzőművészet iránt érdeklődő gyermekekkel.

A pályázatot két korcsoportban hirdetjük meg.

Jelentkezhetnek általános iskolák felső tagozatos tanulói (11-14 év között), és középfokú oktatási intézmények tanulói (15-18 év között).

A pályázaton csak Magyarországon működő oktatási intézmény nappali tagozatos tanulója indulhat.

Egy diák pályázó csak egy pályamunkával indulhat!

Csak kézi rajzot fogadunk el.

A tervrajzok mérete legyen A/4 formátumú (21×29,7 cm).

A nevezés történhet egyénileg is, de még célszerűbb, ha az iskola nevez a diákok összegyűjtött pályázataival – mindkét kategória első helyezettjének iskolája egy-egy értékes számítógépet kap jutalmul!

A pályázónak a pályázathoz mellékelni kell a pályázatot készítő tanuló nevét, osztályát, születési dátumát, valamint iskolájának nevét, címét, telefonszámát és az iskolaigazgató nevét.

A zsűri döntése szerint legjobb pályázatot készítő gyermek kapja meg a rajzverseny fődíját.

NYEREMÉNYEK KATEGÓRIÁNKÉNT:
A 6 legjobb pályázat készítője (kategóriánként 3-3 nyertes) tagja lesz a junior formatervezési csapatunknak, a „Kia Kids-nek”! A csapat tagjai lehetőséget kapnak, hogy tehetségüket a nyilvánosság előtt is bizonyíthassák, Kia-ötleteiket, autóterveiket a program weboldalán a http://www.kiamotors.hu/kiakids oldalon folyamatosan megjelentethessék.

  1. díj: kétszemélyes tanulmányút a Kia zsolnai (Szlovákia) gyárába, a tanuló iskolájának pedig egy értékes számítógép ajándékba!
  2. díj: egy 100 000 Ft értékű számítástechnikai ajándékcsomag
  3. díj: egy 50 000 Ft értékű könyvutalvány
  4. 4-10. díj: Kia autósplakátok


A pályázatok beküldési határideje: 2009. október 20.

Cím: „Kia Kids 2009”, 1751 Budapest, Pf. 212.

A nyertesek iskoláit postai úton értesítjük. Az eredményhirdetés és a díjátadó ünnepség Budapesten lesz! Erről a díjazottakat értesíteni fogjuk.

A nyertes pályaműveket Kia márkakereskedésekben, illetve a http://www.kiamotors.hu/kiakids weboldalon mutatjuk be!

A pályázattal kapcsolatban a 319-1035-ös budapesti telefonszámon illetve a rajzpalyazat@kiamotors.hu e-mailcímen nyújtunk további információt.

Forrás: http://www.kiamotors.hu/kiakids/