palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KIBU Talent program

kitchen budapest pályázatIsmered azt az érzést, mikor évek óta van egy király ötleted, de már magad sem hiszed, hogy valaha lesz is belőle valami? Vége a kifogások idejének!  A júliusban induló Talent Programban többek között szakmai segítséget, kapcsolati hálót, a KIBU-ban lévő eszközk használatát és ösztöndíjat is biztosítanak neked és csapatodnak, hogy az álmodozásból végre születhessen is valami szép és hasznos dolog.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. Június 22.

Te is teli vagy ötletekkel, hogy hogyan lehetne jobban, szebben, egyszerűbben csinálni? Mutasd meg nekünk! Szervezd össze csapatod, akikkel együtt készen álltok létrehozni egy prototípust vagy proof of conceptet az ötletetekhez. Előre szólunk, hogy nem lesz egyszerű. Készüljetek fel meglepetésekre, örömre és drámára!

KIBU Talent program

A program célja üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötletek fejlesztése. A 6 hónapos ciklus végén a legtöbbet fejlődött és legtöbb potenciállal rendelkező ötletek továbbjuthatnak a Kitchen Budapest Startup Programjába vagy a projekt jellegétől függően egyéb befektetői támogatást illetve kiállítási lehetőséget kaphatnak. Célunk, hogy a program végére elő álljon egy proof of concept vagy egy prototípus.

Amit a KIBU biztosít számotokra:

Szakmai mentorálás: A KIBU csapatának közreműködése a projektben, szakmai iránymutatás.Kapcsolatrendszer: Kiterejdt hazai és nemzetközi networkbe való bekerülés.Anyagi támogatás: A projekt fejlesztése során felmerülő fejlesztési költésgek és a csapat tagjai számára folyósított havi ösztöndíj (kb. 80.000 Ft nettó) formájában támogatunk minden projektet.

Amit tőletek várunk:

Az ötlet

  • legyen szolgáltatás vagy design alapú,
  • legyen innovatív, kísérleti szemléletű.
  • A projekt végére álljon elő egy proof of concept vagy egy prototípus.

A csapat

  • fedje le a termék megvalósulásához szükséges minden területet (legyen pl. programozó, designer, egyéb szaktudás),
  • tagok nevei és feladatai a jelentkezéskor pontosan legyenek feltüntetve,
  • tagok a Talent program időtartama alatt legyenek elérhetőek és heti minimum 20 órában mindenki részt tudjon venni a közös munkában.

Jelentkezési határidő: 2015. június 22.

Jelentkezés: Jelentkezési oldal

Mi is történik ez alatt a 6 hónap alatt?

A fél éves program keretében a talent csapatok lehetőséget kapnak arra, hogy a KIBU szakembereinek mentori támogatása mellett összemérjék tudásukat egymással és barátságos versenyben kihozhassák ötleteikből a legtöbbet. Ezt a folyamatot heti pitchek és folyamatos szakmai mentorálás támogatja. Így pontosan követhetővé válik a csapatok munkája és folyamatos fejlődése.

Talent program