palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kik laknak a Varázserdőben? kreatív, alkotói pályázat gyerekeknek

Kik laknak a Varázserdőben? Mutasd meg a saját csodaerdőd és lakóit! A körülöttünk lévő környezet és a természet megóvása különösen fontossá vált napjainkban…  Kreatív alkotói pályázat gyerekeknek és fiataloknak.

Milyen a te erdőd? Kik laknak benne? Oszd meg velünk a benned élő varázs világot!

Gyermek rajz- és alkotói pályázatot hirdetünk, amelyre olyan óvodás, 1-4. osztályos valamint 5-8. osztályos, magyarországi gyerekek, fiatalok jelentkezését várjuk, akik megosztják velünk a saját erdőjüket és az erdőjükben lakó élővilágot.

Legyen szó akár rajzról, animációról, kisfilmről, fotókról, írásról vagy szoborról nyitottak vagyunk bármilyen kreatív ötletre.

Pályázók köre
A pályázatra a gyerekek és a fiatalok 2021. április 10-től küldhetik a kész munkáikat. A felhívásra készített rajzokat és alkotásokat egészen június 15-ig fogadjuk. Az alkotások készülhetnek hagyományos, analóg vagy digitális eszközökkel, de akár a kettő ötvözésével is.

Mivel lehet nevezni?
A gyerekektől és fiataloktól azt kérjük, hogy repüljenek a képzeletük szárnyain és mutassák be a képzeletükben lévő varázserdőt, ahol a csodákkal teli környezetben olyan lények laknak akik maguk is varázserővel bírnak, mindezt az alábbi eszközök segítségével:

1. hagyományos, analóg: kreatív rajz-festés, kollázs, hajtogatás, makett építés, szobor
2. digitális: film, fotósorozat, animáció, gif, digitális kollázs, esetleg a kettő ötvözése, stb.

Amiket értékelünk:

  • Egyéni látásmód
  • Fantázia, ötletesség
  • Kivitelezés, megoldási mód

A beérkezett pályamunkákat szakemberekből álló zsűri értékeli.

PÁLYAMUNKÁK BEKÜLDÉSI IDEJE, HELYE ÉS MÓDJA
A pályamunkákat és a kitöltött nyilatkozatot 2021. április 10. és június 15. között várjuk a hello@bartimagdolna.com email-címre küldeni.

A pályázati Részvételi Szabályzata és Adatvédelmi tájékoztatója, valamint Szülő / Törvényes képviselő nyilatkozata az alábbi linkeken érhetők el:

Részvételi Szabályzata és Adatvédelmi tájékoztató

A részvételi szabályzat elfogadásához szükséges Szülői / Törvényes Képviselő nyilatkozata, amiben hozzájárul a 18 év alatti gyermek adatainak, pályamunkájának kezeléséhez. Ezt is kérem kitöltve és aláírva elküldeni befotózva a pályamunkákkal együtt: Szülői / Törvényes Képviselő nyilatkozata innen tölthető le.

(egy szülő / pedagógus több gyermek, fiatal munkáját is beküldheti, ebben az minden általa támogatott fiatal külön regisztrációja szükséges)

Kérjük elküldeni a következőket:

  1. Pályamunkák (személyenként max. 3 db) – a kép / alkotás méreteit feltüntetve a pályaműről készült képet JPG fájlformátumban, min. 72 DPI felbontással, max. 5 MB méretben vagy az animációt, videót mp4 formátumban.
  2. A pályamunka címét (ha van)
  3. A kitöltött és aláírt Szülő / Törvényes Képviselő nyilatkozatot
  4. A Pályázó pontos nevét és korát.

A Pályamunkákat emailben vagy file küldő rendszeren keresztül várjuk a hello@bartimagdolna.com email-címre 2021. június 15-én 24.00 óráig.

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA
Mindegyik korosztályban 3 helyezettet hirdetünk. A részletek hamarosan.

  • óvodás korosztály:
  • 1-4. osztályos korosztály:
  • 5-8. osztályos korosztály:

LEGFONTOSABB IDŐPONTOK
Pályamunkák beküldési ideje: 2021. április 10. – június 15.

Eredményhirdetés: 2021. június 26.

A Varázserdőt egy workshop keretében fogjuk elkészíteni és bemutatni, ami egyben a díjátadás időpontja és a kiállítás megnyitója is lesz, ennek otthont a Borarti Art Studio & ÉlményTér (Budapest, Budafoki út 70.) ad majd helyet.  A kiállítás bemutatásra kerül még a XVIII. kerületi Kondor Béla Közösségi Házban is. Itt a munkáknak a zsűri által válogatott része valós formában kerül bemutatásra, a többit képernyőn vetítjük majd. A kiállítandó, eredeti képeket postán kérjük majd elküldeni. Erről e-mailes tájékoztatót küldünk az érintetteknek. (Az időpont még egyeztetés alatt, változhat aktuális járványhelyzettől függően.)

A beérkezett pályamunkák bemutatásra kerülnek a Szervező honlapján és Facebook és Instagram  oldalán, valamint a Youtube csatornáján. A pályázó, a beküldéssel hozzájárulását adja a pályamunkák ingyenes bemutatásának név és kor feltüntetése mellett. (A pontos Felhasználási feltételek a linkre kattintva olvashatók.)

A kérdéseket és észrevételeket az alábbi e-mail-címre várjuk: hello@bartimagdolna.com