palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KATA-s vállalkozások számára is elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

KATA-s vállalkozások számára is elérhető a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram.

A kamatmentes hitel felvehető eszközbeszerzésre, technológiai korszerűsítésre, a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képesség megteremtésére, bővítésére, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők.

A felvehető összeg minimum 1 millió – maximum 150 millió Forint, kezdő vállalkozások is felvehetik (megkülönböztető előny más hitelekhez képest) maximum 25 millió Forintig, saját forrás legalább 10 %, teljes KKV szektor által igénybe vehető, szállítói finanszírozás itt is elérhető, rendelkezésre tartási idő 9 hónap, türelmi idő 3 hónap, ennél a hitelnél nem a bővítés, hanem a korszerűsítés a fő cél.

A pályázat leírása bővebben:
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram GINOP-8.3.5-18

Pályázzon velünk!
Pályázatírás

Igénybevételi lehetőség
A Hitelprogram keretében utoljára 2022. december 31-én lehet Kölcsönszerződés alapján a Végső Kedvezményezetteknek kifizetést teljesíteni.