palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kincsem Park – Ügető – ahogyan én látom fotópályázat

A Kincsem Nemzeti Kft. a MÜFE támogatásával 2013. nyarán fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdet, „Kincsem Park – Ügető – ahogyan én látom címmel…”. A pályázat célja, a lovakért, lovas sportokért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.
Fotópályázat kategóriái:
 1. Verseny napok (melegítés, parádé, verseny)
 2. Hétköznapok (tanyák, istállók, tréning, lovaglás)
 3. Művész képek (jól elkapott, vicces, nem hétköznapi pillanatok)
 4. Instagram (instagrammal készített képek)
Nevezés és regisztráció: 
Minden pályázó a képek beküldésével automatikusan regisztrálja magát és képeit a fotópályázatra. A saját készítésű képek beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket. A pályázati feltételek megtalálhatóak a kiírásban, a facebookon, valamint a kincsempark.hu oldalon.
A saját készítésű képeket e-mailben ugetofotopalyazat@gmail.com címen vagy cd-n, várjuk legkésőbb 2013. július 28-ig leadva. Az alábbi adatokat kérjük feltüntetni a levél tárgyában, a pályázó neve, e-mail címe, életkora, elérhetőségi telefonszáma.
A képeket kérjük kategóriánként elkülöníteni. Egyértelműen megjelölve az e-mailben a kép elkészítőjének nevét, életkorát és a képpel megpályázott kategóriát, minden beadott kép esetében.
A pályázó a képek beküldésével tanúsítja, hogy a képeket saját maga készítette.
Pályázati Feltételek:
 • A pályázaton maximum 25 éves fiatalok vehetnek részt. A verseny három életkor-kategóriában indul, 15 év alatti és 16- 19 év közötti valamint 20-25 év közötti résztvevők számára.
 • Egy pályázó kategóriánként legfeljebb 3 db, saját készítésű képet küldhet be.
 • A képek zsűrizését a Kincsem Nemzeti Kft. és a MÜFE által felkért zsűri végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.
 • A pályázat eredményét 2013. augusztus 04-én tesszük közzé a Kincsem Park honlapján és közösségi oldalán, ill. díjátadás a 99. Ügetőderby napján élő közvetítés alkalmával.
 • A bemutatásra kerülő képeknél a szerző neve és életkora lesz feltüntetve.
 • A pályázó hozzájárul a képek kiállítási, reklám célú és on-line felhasználásához a Kincsem Park honlapján és közösségi oldalán, nem kizárólagos joggal. A beérkezett képeket és a pályázó adatait harmadik félnek nem adjuk át.
 • A bemutatott képek beküldői meghívót kapnak a legjobb pályaművekből készült kiállítás megnyitójára.  A képek a 2012. év nyertes képeivel együtt a Panoráma Étteremben kerülnek kiállításra.
 • A saját készítésű képek beküldésével a pályázó tudomásul veszi és elfogadja a pályázati feltételeket.