palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kinél Fessünk? pályázat

Az idén 20 éves Poli-Farbe Vegyipari Kft., festék- és vakolatgyár jubileuma alkalmából jótékonysági programot hirdet. Közösségi terek (játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő) felújítását kívánja támogatni saját gyártású termékeivel, festékeivel.

A pályázati lehetőség 2012.szeptember 30-ig tart, illetve a felajánlott jótékonysági készlet erejéig.

A pályázatok festékigényét felmérve, illetve figyelembe véve a jótékonysági program során kibocsátható festékmennyiséget, a pályázatok maximum 50.000 .- Ft értékben részesülhetnek támogatásban. Kiemelt társadalmi, közösségi cél megvalósítása esetén, a Poli-Farbe egyedi elbírálását követően, a fenti összeghatártól pozitív irányban eltérhet.

A beérkezett nevezéseket egy szakmai zsűri bírálja el.

A szakmai zsűri tagjai:

  • Podmaniczki „Szobafestő”Attila, a Csináld Magad közösség festőmestere
  • Majoros Anita, Poli-Farbe Kft. kommunikációs koordinátora
  • Hakkel Vanda, a H.O.M.E magazin főszerkesztője

Az elbírálás során a helyi közösség elkötelezettségét, a pályázott terület közösségformáló jellegét, valós létezését és adott környéken megvalósítandó pályázatok számát is figyelembe veszik.

A Szervezők email-ben, illetve telefonon felveszik a kapcsolatot mind a pályázat feltöltőivel, mind a közösségi terek tulajdonosaival és a környékbeli közhasznú szervezetekkel.

Letölthető dokumentum

Kinél fessünk_pályázati kritériumok

A pályázat részleteiről a Poli-Farbe Vegyipari Kft. hivatalos weboldalán tájékozódhatnak: http://polifarbe.hu/hirek/1222/187003/20120531_jotekonysag_polifarbe_kozterek_1.htm

Kérdéseket a kinelfessunk@gmail.com –on várunk.