palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kisvakond és a tavasz rajzpályázat

A Kisvakond Játék Kft. 2013. április 8-tól május 15-ig rajzpályázatot hirdet! Amennyiben a Kisvakond és a tavasz témakörben bármi eszedbe jut, ne habozz, fesd meg, rajzold le, és nyerd meg a számtalan kisvakondos nyeremény egyikét!


A rajzodat A/4-es méretben adhatod le. Használhatsz zsírkrétát, színes ceruzát, festéket, temperát vagy akár filctollat is!

KIK PÁLYÁZHATNAK? 0-99 éves korig bárki.

A pályaművek az alábbi 5 korcsoport szerint kerülnek elbírálásra:

  • 0-3 éves korig
  • 4-6 éves korig
  • 7-10 éves korig
  • 11-14 éves korig
  • 15-99 éves korig

HOGYAN PÁLYÁZHATSZ?

A pályaműveket kizárólag a kitöltött pályázati adatlappal együtt tudjuk elfogadni! A rajzod hátoldalára feltétlenül írd rá a nevedet és az életkorodat! (Ezek hiányában jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni.) Ha még nem múltál el 14 éves, ne felejtsd el adatlapodat valamelyik szülőddel aláíratni, nevezésed csak így lesz érvényes!

PÁLYÁZATOD LEADÁSÁNAK MÓDJA: 

Rajzodat és a kitöltött adatlapot személyesen az ország több, mint 70 pontján leadhatod. A részletes listát megtalálod itt.

LEADÁSI HATÁRIDŐ: 2013. május 15. 

A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA ÉS DÍJAZÁSA:

A rajzokat korcsoportonként külön díjazzuk és értékeljük.

Az 50 legjobb alkotás (korcsoportonként 10 db) 2013. május 25-26-án a Millenáris Gyereknapi rendezvényén kerül kiállításra. Minden korcsoport első 3 helyezettje egy 5.000.- Ft értékű kisvakondos ajándékcsomagot nyer. A további 35 kiállított rajz alkotóit 2.000.- Ft értékű kisvakondos ajándékcsomaggal jutalmazzuk. A fődíj (1 db 120 cm-es Óriás Kisvakond) nyertesét egy 6 tagú zsűri választja ki az 5 korcsoport legjobb alkotói közül.

DÍJÁTADÓ: 2013. május 26-án a Millenáris Gyereknapi rendezvényén. 

Forrás: http://www.kisvakond.net/