palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Klíma-innovációs nyári egyetem – theJourney, 2013

Idén is egy európai felfedező körútra hívjuk azokat a fiatal magyar szakembereket, egyetemistákat és PHD hallgatókat, akik elmélyülnének a klímaváltozással összefüggő aktuális kutatások, fejlesztések és eredmények témájában, illetve egy klíma-innovációs üzleti terv elkészítésében. A Journey célja, hogy a klíma védelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre felhívja a figyelmet, és megadja a lehetőséget, hogy a klíma-innovációs ötletekből valós üzleti tervek készüljenek.

A Climate-KIC Summer Journey egy remek lehetőség arra, hogy:

  • megismerkedj hasonló gondolkodású – a klímaváltozás elleni küzdelemre nyitott különböző szakmai hátterű európai fiatalokkal
  • találkozz olyan szakemberekkel, akik számítanak az üzleti, tudományos és politikai életben
  • elmélyülj a klímaváltozás kutatásában, annak tudományos, környezetvédelmi, politikai, társadalmi és gazdasági összefüggéseiben
  • dolgozz nemzetközi csapatban két üzleti tanácsadó vezetésével egy klíma-innovációs üzleti terv kialakításán, és annak előadásán (’pitch’)

Kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező Msc, PhD hallgatók, és frissen végzett diplomások jelentkezését várjuk!

Részvételi díj nincs, a szervezet fedezi a helyszínek közötti utazási költségeket, a helyi közlekedést, a szállást, és az étkezés nagy részét.

Program 1.

Program 2. 

Kérjük a kitöltött jelentkezési lapot az orsolya.barna@negos.hu email címre küldjétek 2103. április 12-ig!

Forrá: http://klimainnovacio.hu/hirek/klima-innovacios-nyari-egyetem-thejourney-2013