palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KOGART arculat tervezői pályázata

kogart pályázatA Kovács Gábor Művészeti Alapítvány pályázatot hirdet 2011-ben diplomázó tervező grafikusok számára a FRISS 2011 című kiállítás arculatának megtervezésére.

A FRISS kiállítás-sorozatot a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány 2004 óta rendezi meg minden évben a friss diplomás képzőművészek (festőművészek, grafikusművészek, szobrászok, intermédiások) számára. Idén a kiállításon a Bukaresti Képzőművészeti Egyetem végzős diákjai is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

A FRISS 2011, mint kiállítás, mint jelenség és mint hagyomány idén a pályakezdő képzőművészek helyzetén keresztül vizsgálja a kortárs művészetet övező mítoszokat, automatizmusokat és sztereotípiákat. A kurátorok provokatív és kritikus fiatal alkotókat várnak, akik lendületes módon, iróniával és humorral kérdeznek rá a kortárs lét anomáliáira. Ehhez keressük a megfelelő grafikai arculatot egy olyan fiatal „formatervezőtől”, aki hasonlóan a Friss 2011 kiállítóihoz épp most kezdi a pályáját.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. május 30.

A pályázati anyag tartalma:
– B1 méretű plakát terv
– meghívó terv (LA4, 2 oldal)

Formátum: – jpg / pdf

A tervezésnél használandó kötelező tartalmi elemek és a logó letölthető a Kogart honlapjáról.

A pályázathoz kérjük mellékelni az alábbi adatokat

  • név
  • felsőoktatási intézmény neve, végzés éve
  • elérhetőségek (e-mail, telefonszám)

A nyertes pályázóval a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány szerződést köt a 2011. augusztus 5-én nyíló FRISS 2011 kiállítás marketing anyagainak tervezésére (meghívó, 8 oldal terjedelmű újság, plakát, molinó, banner). A megbízási díj: 250.000 Ft + áfa.

Bővebb információ, pályázat leadás:
Bohus Zsófia, tel.: 354-3820/863; e-mail: zsofia.bohus(kukac)kogart.hu

Forrás: http://hg.hu/