palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Koreai kutatói ösztöndíj

A koreai Tudományos és IKT Minisztérium és a koreai Nemzeti Kutatási Alapítvány 2023-ra meghirdetett rövidebb (Brain Pool) és hosszabb (Brain Pool Plus) időtartamra vonatkozó kutatói ösztöndíj felhívásai.


A Brain Pool Plus program célja kiváló külföldi kutatók bevonása a koreai kutatóintézetek munkájába, a tudományos és technológiai területeken végzett közös kutatás megkönnyítése, a kutatási és fejlesztési (K+F) kapacitások növelése és az innovatív növekedés előmozdítása, az alapvető technológiák biztosítása és a kiváló humán erőforrások támogatása révén.

A pályázatok benyújtási időszaka három fázisban zajlik, amiből a még előttünk álló második időszak 2023. február 1-től április 28-ig, a harmadik pedig április 29-től június 30-ig tart. A fogadó intézmény visszajelzésének a határidőig meg kell történnie, ezután kell benyújtania a pályázónak a kutatási javaslatát.

Az ösztöndíjra a tengerentúlon lakóhellyel, doktori fokozattal rendelkező kutatók pályázhatnak, illetve akik a doktori fokozattól függetlenül több mint 5 éves helyszíni K+F tapasztalattal rendelkeznek az iparban kiemelkedő kutatási képességekkel.

A pályázatok részvételi feltételeit, a szükséges dokumentációt és az elbírálás ütemtervét az alábbi mellékletek tartalmazzák:

Letölthető dokumentumok
Announcement of 2023 Outstanding Overseas Scientist Invitation Program Plus (Brain Pool+) PDF (845 KB)
Announcement of Brain Pool Fellowship Program For outstanding overseas researchers 2023 PDF (243 KB)