palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Környezetünk képzőművészeti feldolgozása és rovásművészeti megjelenítése képzőművészeti pályázat

A Pilis Alkotó Kaptár Egyesület immáron hagyományosnak mondható képzőművészeti pályázatára 2012-ben is emberközeli témát választott: Saját- és családnév, cég- és helységnév rovásművészeti megjelenítése. A rangos, országszerte ismert művészeti megmérettetésre szeptember 20.-ig lehet jelentkezni.


Képzőművészeti pályázat

SAJÁT és CSALÁDNÉV, CÉG- és HELYSÉGNÉV  ROVÁSMŰVÉSZETI MEGJELENÍTÉSE címmel a Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület szabad beadásos alkotói pályázatot hirdet Pilisi, Pilis környéki és Budapesti,a képzőművészetek valamennyi  ágában tevékenykedő művészek és önkormányzatok, vállalkozások és intézmények részére.

Beadható alkotónként 2 db. műtárgy műfaji és technikai korlátozás nélkül. Az alkotásokat kiállításra kész állapotban kérjük és olyan műveket várunk, amelyek logóként, címerként, pecsétként illetve cég- és helységtáblaként használható.

A beadott művek illetve azok digitális képe bizonyos feltételekkel ill. formában a 2012. október 3-7.-i országos Civilkomp Civil Kommunikációs Platformon is kiállításra kerülnek a BNV-n.

A pályázatot szabad beadásos rendszerben a beküldött anyag zsűrizésével rendezzük meg. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazzuk, valamint alkotóik automatikusan részt vehetnek a Pilis Hangja 2012 díjpályázaton. Az Egyesület elnöksége által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat 2012. szeptember 22.-én 16 órakor mutatjuk be Pilisvörösváron a Művészetek Házában, illetve október 3.-7. BNV 25-ös konferenciaközpontban.

A pályázatra történő előzetes jelentkezés határideje 2012. szeptember 20. Jelentkezni lehet írásban az egyesület elektronikus postacímén:  (pilisiosszhang@gmail.com) postacímén (2094, Nagykovácsi, Gémeskút u. 23.) vagy telefonon (20/ 447 3470).

A pályázati díj (alkotásonként  9.500 Ft ), mely a MagNet Bank Pilisi összhang alszla  16200137-00146717  számlájára átutalással illetve a mű beadásakor személyesen fizetendő.

A digitálisan készült műveket illetve a nagy alakú alkotások digitális fényképét a pilisiosszhang@gmail.com címre lehet megküldeni a pályázati díj átutalásával párhuzamosan.

A művek személyesen történő beadása pedig előzetes egyeztetéssel, 2012. szeptember 20.  Helye: Művészetek Háza, Pilisvörösvár, Fő utca 82.

A zsűrizés időpontja: 2012. szeptember 21.

A zsűri elnöke Dudás  László Sándor tipográfus, festőművész
A zsűri döntéséről 2012. szeptember 21-én adunk tájékoztatást. Az el nem fogadott műveket 22.-e után adjuk ki.

A zsűri által odaítélt díjakat a Pilisi Összhang Összművészeti Parádé keretében rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitóján adjuk át.  A kiállítást a helyi és a szakmai nyomtatott és digitális médiában népszerűsítjük, illetve (alkotói egyeztetéssel) közös digitális anyagot is készítünk a kiállított művekből.

A Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület várja a pilisi művészek, intézmények, vállalkozók, szervezetek jelentkezését és eredményes alkotó munkát kíván! Szervezetek részvételi igénye esetén művészpartnereket ajánlunk.

További információ:

Általános: pilisiosszhang.hupont.hu

Aktuális: facebook: PILISI ÖSSZHANG ÖSSZMŰVÉSZETI PARÁDÉ

Szakmai: facebook: ROVÁSMŰHELY