palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rosarium Alapítvány honlap készítési pályázat

A Rosarium Alapítvány honlap készítési és üzemeltetési pályázatot ír ki „Keresztény zenei honlap” címen. Ezzel a támogatással szeretnénk a hazai, keresztény dalokat előadó énekesek, zenekarok, kórusok számára hosszú távú segítséget nyújtani önmaguk internetes felületen történő megjelenéséhez.

A pályázati felhívást kiíró szerv: Rosarium Alapítvány

A pályázat célja: A Rosarium Alapítvány honlap készítési és üzemeltetési pályázatot ír ki „Keresztény zenei honlapcímen. Ezzel a támogatással szeretnénk a hazai, keresztény dalokat előadó énekesek, zenekarok, kórusok számára hosszú távú segítséget nyújtani önmaguk internetes felületen történő megjelenéséhez. A támogatás magában foglal a pályázó számára egy honlap teljes körű kivitelezését, tervezést és szerkesztést, valamint szerződés megkötése után a honlap domain biztosításától kezdve egy évig annak teljes körű üzemben tartását.

A támogatott szolgáltatás igénybevételének a feltételei: Támogatott szolgáltatás igénybevételére jogosult támogatottak köre: hazai, keresztény dalokat előadó énekesek, zenekarok, kórusok. A pályázatot benyújthatja az előadó énekes, zenész, zenekar vagy kórus tagja, továbbá őket támogató Magyarországon bejegyzett (cégbírósági, bírósági nyilvántartásba vett) egyesület, alapítvány, nonprofit gazdasági társaság, egyéb szervezet (valamennyi pályázónál feltétel, hogy nonprofit jelleggel működjön). Összesen 20 pályázó vehet részt a kedvezményes pályázatban. A beérkezett pályázatok elbírálása után a 20 nyertes pályázó további feltétele a pályázatban való részvételre pályázati szerződés aláírása, valamint 40’000 Ft regisztrációs díj megfizetése a kiíró bankszámlájára a szerződésben foglaltak szerint.

Pályázat benyújtásának tartalma és módja: Pályázatra jelentkezés pályázati adatlap kitöltésével történik. Annak tartalmáról az adatlapból tájékozódhat.

Értékelés, elbírálás szempontjai: Pályázati adatlap hiánytalan kitöltése, határidőre történő érkezése. A pályázó énekes, zenész, zenekar vagy kórus bemutatott énekzenei életútja, tevékenységének bemutatása, annak részletessége, sokszínűsége, tárgyilagossága. A megpályázott honlap felé támasztott igénye, konkrét elképzelései.

Pályázatok benyújtásának határideje és módja: A kitöltött pályázati adatlapot (1) word formátumban e-mailen, valamint a kinyomtatott és aláírt adatlapot (2) szkennelve pdf formátumban e-mailben az info@rosarium.hu címre kell beküldeni 2012. szeptember 30. éjfélig. A határidőn túl beérkező, olvashatatlan vagy hiányosan kitöltött pályázat azonnali kizárásra kerül. Amennyiben a pályázatot szervezet nyújtja be, úgy szükséges elektronikus formában a pályázó aktuális alapító okiratának (alapító okirat, társasági szerződés, végzés, vállalkozói igazolvány) másolatát is megküldeni.

Pályázatok elbírálása: A pályázatok elbírálása 2012. szeptember 30-át követően történik, és legkésőbb október 31-éig lezárul. A támogatások elbírálásáról a pályázókat elektronikus úton értesítjük. A nyertesek neve a http://www.rosarium.hu honlapon is nyilvánosságra kerül. A pályázatok kedvező elbírálásáról az érintettek értesítést kapnak, valamint további tájékoztatót a pályázati szerződésről, határidőkről.

A támogatott szolgáltatás alapszolgáltatásai: Saját választott domain név és tárhely biztosítása, informatikai szolgáltatások, dizájn tervezés, tartalomgenerált weboldal létrehozása, hírek és csatolmányok megjelentetése, regisztrált tagok számára külön felület kezelése, szavazások bonyolítása, kép, videó és hang galéria, URL alakú e-mailcím, látogatottsági statisztika jelentések, keresőoptimalizálás, hírlevél funkció működtetése, vendégkönyv. A honlap tartalmát a pályázó biztosítja.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás (letöltés)

Pályázati adatlap (letöltés)

További információ: www.rosarium.hu