palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kottaidézetek zenei pályázat

A pécsi Pig Stúdió zenei pályázatot hirdet Hangidézetek címmel. A pályázaton bármilyen együttes részt vehet, akár amatőrök, akár már megjelent albummal rendelkezők jelentkezését is várjuk. 

Cím: Kottaidézetek
Kiíró: Pig Stúdió
Határidő: 2012.06.30
Pályázhat: bárki

Téma: Az alábbi három vers közül az egyik megzenésítése, szabadon választott stílusban. A versk szövegében is lehet apróbb módosításokat végezni, sorokat kihagyni/duplikálni vagy felcserélni, ha a dallam úgy kívánja,de alapvetően ne változzanak. Minden pályázó egy művet küldhet be MP3/WAV vagy AVI formátumban. Nem számít a minőség, a zsűri a kreativitást díjazza, a nyertesek művei ugyanis profi minőségben lesznek felvéve.

A versek címei:

Hamis gyász

Horda

Máz

A három vers szövege az alábbi linken érhető el: http://gutasi.gportal.hu/gindex.php?pg=35070776

A versek olyan kulturális értéket képviselnek, amely a modern zenék szövegéből sokszor hiányzik. Ha egy művészeti alkotás ötvözi a zene populáris vonatkozását a költészet klasszikus jellegével, akkor valami új, értékes és szerethető műfaj jön létre. Hisszük, hogy ez a műfaj értékeket közvetít az elidegenedett társadalomban.

A pályázatokat 2012.06.30-ig kell beküldeni az imeafilm@vipmail.hu címre. A tárgyhoz írjátok be: Kottaidézetek. A levél tartalmazza az együttes nevét, létszámát, a frontember elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím)

Nevezési díj nincsen, a pályázat INGYENES

Eredményhirdetés: 2012.07.15 (minden nyertest telefonon és e-mailben is értesítünk)

Díjak:

I.helyezet: A nyertes szám és a hozzá tartozó videoklipp minőséges elkészítése a pécsi Pig Stúdióban, 30% kedvezmény egy későbbi CD elkészítéséhez, megjelenés a Stúdió honlapján, könyvnyeremény

II.helyezet: A nyertes szám minőséges elkészítése a pécsi Pig Stúdióban, 30% kedvezmény egy későbbi CD elkészítéséhez, megjelenés a Stúdió honlapján, könyvnyeremény

III.helyezet. A nyertes szám minőséges elkészítése a pécsi Pig Stúdióban, megjelenés a Stúdió honlapján

Amennyiben nem pécsi vagy Pécs környéki a nyertes együttes, akkor az útiköltség nincs benne a nyereményekben, a stúdióba való eljutást saját költségen kell megoldaniuk.

Honlap: www.pigstudio.hu