palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Közbringa névpályázat

Közbringa pályázatEurópa számos nagyvárosához – Barcelona, Párizs, Brüsszel, vagy Bécs – hasonlóan 2011 nyarára az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében Budapesten is megvalósulhat a kerékpárflottát és dokkoló-állomásokat is magában foglaló, ügyfél-regisztrációs, karbantartási, logisztikai és információs szolgáltatásokat is nyújtó Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer (KKKR). A Parking Kft., mint projektgazda és a rendszer jövőbeni üzemeltetője, ezúton pályázatot ír ki a KKKR nevének kitalálására. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!  Letölthető a nyertes pályázat és a beérkezett ötletek listája!!!!

Letölthető nyertes pályázat és a beérkezett ötletek listája!!!!

Bubi lesz a közbringa rendszer neve!

névpályázatra beérkezett összes javaslat

Követelmények:

 • legfeljebb négy szótag hosszúságú név
 • egy szó, vagy két szóból álló szókapcsolat, vagy mozaikszó, vagy rövidítés legyen

A zsűri pozitívumként veszi figyelembe a következő szempontokat (teljesítésük nem alapfeltétele a pályázásnak):

 • dinamikus, fiatalos csengésű név
 • jó kiejthetőség, akár idegen ajkúak számára is
 • utaljon a KKKR rendeltetésére, a nagyvárosi közösségi közlekedésre
 • utaljon Budapestre, Magyarországra

Obszcén, vulgáris, a közerkölcsbe ütköző szavak, kifejezések használata a beérkezett javaslat a pályázatból való automatikus kizárását vonja maga után.

A pályázat beadásának, majd szavazásának menete:

 • A pályázatot kizárólag e-mailben lehet elküldeni az adjnevet@parking.hu címre. A küldés előtt kérjük, hogy mindenképpen olvassák el a beadási feltételeket.
 • A névpályázat beadási határideje: 2010. augusztus 29. vasárnap 24.00 óráig.
 • A zsűri által kiválasztott öt jelölt név közzététele: 2010. augusztus 31. 24.00 óráig.
 • Zsűri által jelölt nevekre szavazás: 2010. szeptember 1-től szeptember 15-ig.
 • Szavazás zárása: 2010. szeptember 15. szerda 24.00.
 • A győztes és a KKKR végleges nevének közzététele, nyeremények átadása: 2010. szeptember 16., csütörtök 11 óra.

A beérkezett javaslatokra a számítógépes rendszer automatikus választ küld, mely egyben a javaslat regisztrálását jelenti, továbbá rögzítésre kerül a pályázat beérkezésének pontos időpontja is.
A beérkezett javaslatokat a Parking Kft. folyamatosan megjelenteti alfabetikus sorrendben a www.parking.hu weboldalán. A pályázat ideje alatt a friss név lista minden nap 15.00 órakor kerül közzétételre, az előző nap 24 óráig beérkezett javaslatok közül.
Azonos, vagy az összesített listán szereplő pályázati név beküldése esetén az automatikus válaszban rögzített beérkezési időpont mérvadó, ez biztosítja az elsőbbséget.

Elbírálás:
A beérkezett szavazatokat 7 tagból álló zsűri bírálja el. A zsűri tagjai: Till Attila, Szikora Linda (Kerékpáros Magyarország Szövetség), László János (Magyar Kerékpárosklub), Kürti Gábor (Critical Mass), Komáromi Gergely (blikk.hu), valamint Gyarmati Zoltán (Parking Kft., ügyvezető) és Kramer Péter (KKKR projekt, vezető). A zsűri szerepe a szavazási szakaszban megszűnik. A KKKR végleges neve a legtöbb szavazatot kapott név lesz. A szavazási szakaszban az internetes szavazáson bárki részt vehet.

Nyeremények
Az öt legjobb, zsűri által kiválasztott pályázatot beküldő személy mindegyike KKKR éves regisztrációs kártyát és különféle, a kerékpározással összefüggő kiegészítőket kap jutalmul..
A pályázaton nyertes személy ezen felül 1 db kerékpárt kap jutalmul.

Kérjük, hogy a pályázat beadása előtt figyelmesen olvassák el a pályázati feltételeket!

Pályázati feltételek:

 • A nevezési szakaszban pályázó kizárólag 14 éven felüli természetes személy lehet.
 • A Parking Kft. és a Ringier Kiadó Kft. munkavállalói, valamint közeli hozzátartozóik a pályázaton nem vehetnek részt.
 • Pályázatot benyújtani kizárólag a jelen pályázati felhívásban meghatározott formában és a megjelölt határidőn belül lehet, az egyéb formában (postai úton küldött levél, telefon, fax), illetve határidőn túl benyújtott pályázat érvénytelen.
 • A pályázat érvényességének nem feltétele a beküldő nevének, egyéb személyes adatának megadása, a nyeremény átvételének előfeltétele azonban a névjavaslat regisztrálását jelentő válaszlevél nyomtatott formában történő átadása, melyből az azon szereplő adatok kétséget kizáróan leolvashatók.
 • A pályázó a pályázat benyújtásával tudomásul veszi, hogy az általa beküldött névjavaslat kiválasztása esetén az elnevezés bármely módon történő felhasználásáért a nyereményen felül külön díjazásra nem jogosult.

Bővebb információ: http://www.parking.hu/oldalak/kkkr_kozbringa.html

Forrás: http://www.parking.hu/