palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ logópályázat

A Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti szolgálat pályázatot hirdet főiskolai/egyetemi hallgatók számára a Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ logójának megtervezésére.

A pályázat kiírásának időpontja: 2014. november 12.

A beküldött pályamunkának tartalmaznia kell:

  • egy darab logótervet, valamint annak színbeli és formai leírását (arculati meghatározását)
  • a pályázó adatait, pontos elérhetőségeit (cím, postai elérhetőség, telefonszám, e-mail).

Pályázati határidő, elbírálás 

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. január 31.

A beérkezett pályázatokat háromtagú zsűri bírálja el, az általuk felállított rangsor alapján a Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ dolgozói közösen hozzák meg a végső döntést.

A pályázatok díjazása

  • I. helyezett: nettó 15.000 Ft (azaz tizenötezer forint)

Elvárások: A logónak tartalmaznia kell: vizuális jelet + tipográfiát „Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ” vagy „KSZK-Pacsa” megnevezéssel, színes és monokróm megjelenésben. A logó legyen alkalmas különféle felületeken való megjelenésre: honlap, levélpapír, névkártya, szórólap, tábla, molinó, ruházat, táska  stb. Elvárás továbbá az egyedi, jól felismerhető, kreatív, szuggesztív megjelenés, amely illeszkedik a Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ tevékenységéhez.

Szolgáltatásaink:

  • gyermekjóléti szolgálat
  • családsegítő szolgálat
  • szociális étkeztetés
  • házi segítségnyújtás
  • jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
  • falugondnoki szolgálat

Pályázati feltételek

Nevezési díj nincs. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogot nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.

A pályázatot digitálisan (min. 300 dpi felbontásban jpg, pdf formátumban) kell beküldeni amailto:%20logo@balokany.hu szockozpont13@gmail.com email-címre.

Érvényes az a pályázat, mely a határidőig a fenti címre megérkezik.

A Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ a nyertes pályázó díjának kifizetésével a logó (vagy logó-ötlet) felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, azt szabadon felhasználhatja, a szerző hozzájárulásával átalakíthatja, illetve a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja. A benyújtott, díjazásban nem részesülő pályaműveket az alkotó nevének feltüntetésével a kiíró a későbbiekben felhasználhatja.

A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.

Egyebek

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2014.02.10-én kerül sor. Az eredményről a kiíró e-mailben tájékoztatást nyújt.

További információ a szockozpont13@gmail.com e-mail címen kérhető.