palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kreatív pályázat

pillangó art pályázatAz Agria Center Kft. az Agria Park Bevásárlóközpontban működő Pillango Art egyedi készítési divatkiegészítők boltjának üzemeltetője kreatív pályázatot hirdet mindazoknak akiknek kedvük van alkotni. Készítsd el saját, egyedi, kreatív sőt akár alternatív ajándéktárgyadat.


A Pillango Art magyar iparművészek, kézművesek és dizejnerek egyedi készítésű termékeit forgalmazza a kínálatban megtalálható üveg-, tűzzománc-, gyöngy-, lego-, bakelit-, plexi-, horgolt divatkiegészítők, retro noteszek, textilborítású naplók, selyemkendők, bicikligumi belsőből táska, külsőből öv és egyedi igényre készített táskák. Az üzlet kínálatát bővítendő tesszük közzé ezt a felhívást!

Pályázati kategóriák:

  1. Re (azaz újra hasznosított anyagokból)
  2. Édi (azaz ezt nem kell magyarázni)
  3. Turi (azaz turisztikai célból)

Minden ajándéktárgy mellé csatolni kell az alkotás nevét; funkcióját; a készítő nevét; lakcímét; telefonszámát; e-mail címét és egy maximum 500 karakteres leírást.

Szárnyaljon képzeleted, mint a pillangó!

További részletek, kérdések a www.pillangoart.hu oldalon!

Díjazás: a három kategóriában az első helyezett 25.000 Ft díjazásban részesül. Egyedi döntés alapján vállaljuk a beküldött tárgyak forgalmazását hosszú távon.

Beküldési határidő: 2010. július 15.

A pályaműveket becsomagolva benyújtani postán 3300 Eger, Hétvezér út 9. vagy személyesen az üzletbe 3300 Eger, Törvényház út 4. földszintjén!

A pályaművek megtekinthetőek lesznek a www.pillangoart.hu oldalon illetve a 2010. július 15-től kiállítás formájában az Agria Parkban!

A beküldött pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni és az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk!

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás

Forrás: http://www.pillangoart.hu/