palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Különleges élmények várják Peruban! fotópályázat

otp peru pályázatFotópályázat a Platina Programban: a legjobb képeivel most kétszemélyes perui fotótúrát vagy további ajándékokat nyerhet! Nem kell mást tennie, csak töltse fel legjobbnak tartott képeit a megfelelő kategóriába! Játékos kedvű tagjaink három kategóriában nevezhetnek képeikkel: Családi fotók, Vicces fotók és Helyi jellegzetességek, „elrejtett kincs”  témakörben.

Egy fotó feltöltése 5 Platina pontba kerül, és a feltöltött képek egy előzetes ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra (szélsőséges tartalmú, obszcén fotók nem nevezhetőek – a fotók ilyen szempontból történő megítélésnek jogát fenntartjuk). Az egyes kategóriák legjobb fotóit pedig minden hónapban egy szakmai zsűri választja ki. Érdemes fotózni, hiszen a díjazott képek tulajdonosai értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak. A zsűri három alkalommal választja ki a legjobb képeket.

A három értékelés határideje az alábbiak:

  • 1. szakasz: 2010. július 28.
  • 2. szakasz: 2010. augusztus 28.
  • 3. szakasz: 2010. szeptember 28.

A zsűri által minden hónapban kiválasztott legjobb három kép tulajdonosa (kategóriánként egy-egy) digitális kamera csomagot kap ajándékba. A csomag tartalma: 1 db JVC Everio kamera + 1 db kameratáska + 1 db állvány + 1 db memóriakártya.

A feltöltött fotókra a közönség is szavazhat, így a legnépszerűbb kép tulajdonosát is megjutalmazhatják. Egy szavazat 2 Platina pontba kerül. A hónap legnépszerűbb képét készítő fotós egy Fujifilm Finepix digitális fényképezőgépet nyer. A szavazók között pedig 10 db féléves National Geographic magazin-előfizetést sorsolunk ki.

A sorsolások időpontja:

1. szakasz: 2010. július 30.
2. szakasz: 2010. augusztus 31.
3. szakasz: 2010. szeptember 30.

A fődíj sorsolásának időpontja: 2010. szeptember 30.

A nyereményjáték részletes szabályzatát itt olvashatja.

Forrás: https://www.megerihozzanktartozni.hu/index.php?cr=cD00MDA%3D