palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kultúrházak éjjel-nappal 2015 reklámspot pályázat

kulturhazak_2015_nagyA Magyar Népművelők Egyesülete pályázatot hirdet a 2015. február 13. és 15. között zajló Kultúrházak éjjel- nappal akció, és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében figyelemfelkeltő reklámspot elkészítésére.
A pályamunka internetes beküldésének kezdete: 2015. január 13.

A pályamunka internetes beküldésének határideje: 2015. február 6.

A pályázat benyújtásának módja
Televíziós sugárzásra alkalmas formátumban és minőségben, fájlküldő felületre feltöltve, vagy megosztva a palyazat@kulturhazak.hu címre továbbítva, valamint feltöltésre kerül a youtube-ra, és linkje üzenetben megérkezik akciónk facebook oldalára.

Kritériumok a pályamunkával kapcsolatban

  • Időtartama minimum 30 mp , maximum 180 mp hosszú.
  • A pályamunka tartalmazza az akció dátummal ellátott logóját, amelyet a palyazat@kulturhazak.hu oldalra írt e-mailben igényelhetnek a pályázók.
  • Tartalmazza feliratként az akció honlapjának nevét: www.kulturhazak.hu
  • Narrátor szövegként a spot tartalmazza: „Kultúrházak éjjel- nappal! Február tizenharmadikától tizenötödikéig várjuk Önt is, várunk téged is a kultúrházakba. Élményekre nyitva!”
  • 2015. február 30-ig DVD-n is beérkezik az egyesület postacímére: Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház – 1191 Budapest, Teleki utca 50, készítésének helyével, idejével és a pályázó nevével, telefonszámával, e-mail és posta címével ellátva.
  • A pályázó engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára a film felhasználására.

Értékelés és díjazás
A reklámspot pályázat díjazásának összértékét, amelynek összege bruttó 200 000 Ft, háromtagú szakmai zsűri osztja fel a három legjobb alkotás között, amelyek 2015-ben az akció internetes reklámfilmjei lesznek.