palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kutatási lehetőség – Az Implicit Laboratórium Tudományos Egyesület mentor programja

Az Implicit Laboratórium Tudományos Egyesület a kutatás iránt komolyan érdeklődő hallgatók jelentkezését várja idei ‘Mentorship’ programjukra. A kiválasztottakkal létrejött együttműködésben az Egyesület tagjai egy éven át nyújtanak konzulensi és karriertámogatási segítséget – megegyezés szerint – a kísérlettervezéstől az adatelemzésen át a publikálásig.


Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 15. éjfél

Az Implicit Laboratórium Tudományos Egyesület tagjai mind fiatal kutatók, akik az egyetemen kialakult érdeklődésüket hazai, vagy külföldi kutatóintézetekben folytatták. A kezdeti érdeklődéstől a nemzetközi sikerekig tartó munka tapasztalatait most meg kívánják osztani a kutatás iránt komolyan érdeklődő hallgatókkal.

A kialakult együttműködésekben az érdeklődő az Egyesület egy tagjával tart kapcsolatot, melyben – megegyezés szerint – a kísérlettervezéstől az adatelemzésen át a publikálásig nyújtanak egy éven át konzulensi és karriertámogatási segítséget.

Érdeklődni a felsorolt kérdések és kutatási területek gazdájánál lehet.

A jelentkezés módja: A kutatás vezetőjének írt max. 1 oldalas leírás arról, hogy: a. Miért lenne érdekes és hasznos Neked az adott kutatásban való részvétel; b. Milyen készségeid vannak, amik alkalmassá tesznek a feladatra; c. Mit szeretnél kapni az együttműködésből.

A döntéseket a személyes interjúk alapján hozzák.

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 15. éjfél