palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kutatók éjszakája! 2013 – Felhívás előadás megtartására vagy program szervezésére

A Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság támogatásával megvalósuló, egész napos fesztivál-jellegű eseménysorozat. A fesztivál célja a tudomány közelítése a társadalomhoz, a kutatói életpálya és a tudomány, a tudományos eredmények  népszerűsítése.  2013-ban is a  TEMPUS  KÖZALAPÍTVÁNY  az egyik koordinátora a magyarországi rendezvényeknek, melyek során 50 felsőoktatási intézménnyel és kutatóintézettel működik együtt, 56 város több mint 70 helyszínén országszerte, közel 2000 izgalmas programmal várva a közönséget.
Az eseményhez kapcsolódóan  a Tempus  Közalapítvány  várja  kutatók  és kutatással  foglalkozó  intézmények  javaslatait  interaktív  tudományos program,  előadás,  műhely,  kiállítás  megtartására  az  idei  budapesti  és  pécsi központi  rendezvényén!  Fontos, hogy legyen olyan (pl. személyes bemutatkozó) eleme is a felajánlott programnak, amely hozzájárulhat a rendezvény azon céljához, hogy népszerűsítsük a kutatói életpályát.
Letölthető dokumentum
Jelentkezés: a mellékelt nevezési lap kitöltésével.
BEKÜLDÉ SI HATÁRIDŐ :   2013. AUGUSZ TUS  2 .  
Az anyagokat a kutatokejszakaja@tpf.hu címre várják.
A további együttműködés reményében, várjuk jelentkezésüket!
Győződjön meg arról, hogy a beküldött anyag szellemi tulajdonjoga az Öné! A hiányos adatokkal beérkező javaslatokat sajnos nem tudjuk figyelembe venni. A programok megszervezéséért tiszteletdíjat fizetni nem tudunk, de a felmerülő  anyagköltségeket szükség esetén,  és lehetőségeinkhez mérten támogatjuk.
További információkat a Kutatók Éjszakájáról a  www.kutatokejszakaja.hu honlapon találhatnak.