palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tele vagyunk energiával fotópályázat

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos fotópályázatot hirdet édesanyák számára, kortól és lakóhelytől függetlenül. A családok „energiaközpontjai” az édesanyák . Ők gondolnak a jövőre, ők gondolnak a biztonságra, ők segítik sikerre  a családot. Csak az édesanyák látják azokat a varázslatos pillanatokat, amikor a család ereje, energiája egyetlen pillanatban összpontosul: amikor a közös játék, a sport vagy épp a munka heve elragadja a gyermekeket  –  és velük együtt az egész családot. Ezeket a pillanatokat szeretnénk megragadni, összegyűjteni és a jövő számára rögzíteni.
A nukleáris alapon termelt villamos energia életünk természetes része: biztosítja, hogy mindennapjainkban és a jövő generációinak hétköznapjaiban  is mindenki számára megfizethető áron legyen elérhető  az áram, az ország minden pontján, minden család számára. Mindezzel a környezetet is óvjuk a jövő nemzedékei számára, hiszen az atomerőmű szén-dioxid-kibocsátásmentesen, biztonságos módon állítja elő az  ország villamosenergia-termelésének több mint
45%-át.
A célunk közös az édesanyákkal: energiát adni a családoknak, energiát adni a jövőnek.
A pályázat során olyan fényképeket (max. 3 db)  –  és egy legfeljebb 10 mondatos  történetet/kísérőszöveget  – várunk,  amely bemutatja  a pályázó energikus családját, gyermekét, gyermekeit. Legyen szó sportról, házimunkáról, tanulásról, játékról vagy bármely más aktivitásról, a lényeg, hogy a kép/képek mutassák meg: az energia minden családban jelen van!
A pályázat beküldésnek határideje: 2013. augusztus 30.
A pályázaton elektronikus/digitális és papíralapú képekkel egyaránt  érvényesen részt lehet venni. Papíralapú képek esetén a nyomtatott képméret legalább 18×13 cm legyen. Elektronikus/digitális képek esetén az elvárt file-formátumok:  jpg és/vagy tif. A file-ok mérete legalább  3  MB kell legyen. Az elektronikus/digitális képek e-mailben és  adathordozón (CD, pendrive) egyaránt elküldhetők.  Az e-mailben történő képküldés során az egy levélben küldött csatolmányok mérete max. 10 MB lehet.  Amennyiben az elektronikus képfile mérete nem éri a 3  MB-ot, javasoljuk papírkép beküldését.
A pályázat beküldésnek módjai és feltételei: 
  • elektronikusan: a fotopalyazat@npp.hu e-mail címre
  • postán: az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 7031 Paks, Pf. 71. levélcímre. Jelige: „Tele vagyunk energiával”
  • személyesen a Paksi Atomerőmű Tájékoztató és Látogatóközpontjának recepcióján zárt, jeligével ellátott borítékban leadva. Jelige: „Tele vagyunk energiával”. A Látogatóközpont hétfőtől péntekig, 9.00-től 15.00 óráig fogadja a pályaműveket.
A részvétel további feltétele  a  www.paksiatomeromu.hu  weboldalon található „Részvételi nyilatkozat”kitöltése, aláírása és a pályázat kiírója részére a pályaművekkel együtt  történő megküldése (postai úton vagy e-mailben, scannelve).  Kérésre a nyilatkozatot postai úton is megküldjük, illetve a Látogatóközpontban személyesen is átvehető.  Az aláírás nélküli részvételi nyilatkozatok  beküldői, illetve pályamunkáik nem tekinthetőek érvényesnek.  Az érvényesen kitöltött részvételi nyilatkozatoknak és az esetlegesen külön beadott pályamunkáknak egymással azonosíthatónak kell lennie.
A pályázók kérdéseit a fotopalyazat@npp.hu e-mailcímen fogadjuk.
A pályázat díjazása:
  • I. díj: egy egyhetes üdülés teljes ellátással a család* számára Balatonfüreden, „A” kategóriás üdülőben
  • II. díj: egy négyéjszakás üdülés teljes ellátással a család* számára Balatonfüreden „A” kategóriás üdülőben
  • III. díj: egy kétéjszakás üdülés teljes ellátással a család* számára a paksi Erzsébet Nagy Szállodában
  • További 25 pályázó egyenként 20.000 Ft értékű ajándékban részesül.
Az első 500 pályázó alkotásaiból fotóalbum készül, amelyet a pályázat valamennyi résztvevőjének megküldünk.