palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sakk és Angol Óvodai ösztöndíj pályázat

A Happy Kids a Hetedhét Ország Alapítvány Közhasznú Társaság és a Polgár Judit Sakk Alapítvány a Képességfejlesztésért közösen pályázatot hirdet óvodások részére a 2013/2014-es nevelési évre.

Az ösztöndíj pályázatot elnyerő kisgyermek elhelyezést nyer a Happy Kids Nemzetközi Óvodában, ahol multikulturális környezetben rendszeres angol nyelvoktatásban és más képességfejlesztésben részesül, részt vesz heti egy óvodai sakkórán, és heti egy sakk klubfoglalkozáson, amelyeken elsajátíthatja a sakkjáték alapjait, és a rendszerben gondolkodást, ami hatékonyan készíti elő a későbbi iskolai oktatásba történő beilleszkedést.

Pályázhat: minden olyan magyar állampolgárságú szülő, akinek 5 vagy 6 éves gyermeke van, határozott igénye van arra, hogy gyermeke a lehető legmagasabb szintű képzésben részesüljön, vállalja, hogy gyermekét nyitvatartási időben napi rendszerességgel képes elszállítani a Happy Kids óvodába (Budapest, 12. kerület Fodor u. 36.), és onnan hazavinni, az elnyert ösztöndíjat gyermekével közösen személyesen veszi át a szeptember 29-i Aquaprofit-Polgár Sakkfesztiválon, a Művészetek Palotájában.

A pályázat benyújtási határideje: 2013. július 15.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. július 31.

A pályázatokat a Happy Kids Nemzetközi Óvoda és a Polgár Judit Sakk Alapítvány közösen bírálja el a gyermek és a szülők elkötelezettségét figyelembe véve. A pályázati eljárás során sor kerülhet egy személyes beszélgetésre is az óvoda vezetőjével.

A pályázás módja: kérjük töltse ki a kérdőívet!

További információ: 

HAPPY KIDS NEMZETKÖZI ÓVODA
H-1124 Budapest, Fodor u. 36.
Időpontkérés: 06 (1) 356 2440, 06 (30) 948 4436

Web: http://polgarjudit.hu/