palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lapos és gyilkos! Marketing közhelygyűjtő verseny

kreativ-online pályázatA Kreatív és az IBM az évszázad marketingközhelyeit keresi. A verseny fődíja egy Ipad Mini, egy wellness-hétvége és egy egyoldalas hirdetés a Kreatívban. Pályázz egy marketingközhellyel, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

A technológia mindent megváltoztat, a marketing régi szabályait is. Segíts ledönteni a régi marketinges berögződéseket a Kreatív és az IBM közös játékában! Pályázz egy marketingközhellyel, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

Küldhetsz egy, vagy többmondatos

  • klasszikus, de már elavult idézetet egy nyugalmazott marketinggurutól,
  • agyonszajkózott, de kétes értékű mondást a szakirodalomból vagy a sajtóból,
  • elterjedt marketinglózungot vagy üres bullshitet egy preziből vagy előadásból.

Szabadon választott gyakorlat:

a mondat mellé küldhetsz személyes történetet, amelyből kiderül, hogyan vetted fel a harcot egy marketingközhellyel,
vagy az oldschool gondolatra válaszolhatsz annak vicces kicsavarásával is.

A játékba nem konkrét cégek vagy márkák szlogenjeire, reklámanyagaira való reflexiókat várunk, hanem a marketing, reklám, pr területén legjellemzőbb lózungokat.

A játék menete

Küldd el pályázatodat a hirek@kreativ.hu címre „Közhely” tárggyal 2014. október 6-ig! Az e-mailben szerepelnie kell a pályázó és munkahelye nevének, titulusának és mobilos elérhetőségének.

A beérkezett anyagokat a Kreativ.hu oldalon közzétesszük, de nem kerül ki mind automatikusan, csak azok, amelyek megfelelnek a kiírásban foglaltaknak, tehát nem sért konkrét márkákat, cégeket és nincs politikai, ideológiai üzenete. A nevezések számától függ, hogy az összes nevezés publikálása után a Kreatív és az IBM előzsűrizi-e azokat. Tehát a közönség vagy az összes nevezésről dönt, vagy a shortlistesekről. A legtöbb szavazatot gyűjtő pályázat nyer, holtverseny esetén a verseny szervezői döntenek.

Az eredményhirdetés október 21-én, az IBM Magyarország budapesti Business Connect konferenciáján lesz (Bálna Budapest, Fővám tér 11-12.).

A fődíjas nyereményei

  • – az IBM felajánl egy 32 GB-os Ipad Minit
  • – a Kreatív egy két főre, két éjszakára szóló félpanziós wellness hétvégét az Amira Boutique Hotel Wellness & Spa Hévízben
  • – és a Kreatív magazinban egy egyoldalas bemutatkozási lehetőséget.

A pályázati szabályzatot itt olvashatod: Közhelygyűjtő verseny

Forrás: http://www.kreativ.hu