palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

9. Fenntarthatósagi nap

Látod a smartkorszak jövőjét? Pályázz! kreatív pályázat

Látod a smartkorszak jövőjét? Pályázz! Drónt, okosórát, vagy akár VR szemüveget is nyerhetsz! Legyél akár amatőr, vagy profi szakember, filmes, grafikus, vagy kreatív előadó most megmutathatod, hogy szerinted mit tartogat a jövő. Fess, rajzol, építs, fotózz, szervezz flashmobot arról, hogy szerinted milyen lesz a jövő?

Samsung Gear 360 panoráma kamera, négymotoros drón autó Syma X9, hangszervásárlási utalvány 200.000 Ft értékben, Samsung Galaxy Gear Okosóra, Samsung Gear VR szemüveg, Hoverboard – néhány értékes nyeremény, amellyel a Magyar Telekom díjazza azokat a pályázókat, akik 2016. szeptember 9-ig beküldik ötleteiket arról, hogy hogyan képzelik el az okoskorszak jövőjét.

Az okoskorszak esélyeiről, a jövőnkre gyakorolt hatásairól szól a Telekom Fenntarthatósági Napja, amelyet idén szeptemberben 9. alkalommal rendeznek meg a budapesti Akváriumban. Az esemény kapcsán a vállalat ebben az évben is meghirdeti fenntarthatósági pályázatát, amelyre három kategóriában várják elképzeléseiteket a smart korszak esélyeiről.

Legyél akár amatőr, vagy profi szakember, filmes, grafikus, vagy kreatív előadó most megmutathatod, hogy szerinted mit tartogat a jövő. A pályázat során nem kell semmi mást tenned, csak készítened egy pár perces filmet, vagy írnod és előadnod egy dalt, akár slamet, vagy létrehoznod egy kreatív megoldást – fess, rajzol, építs, fotózz, szervezz flashmobot arról, hogy szerinted milyen lesz a jövő?
Okosabbak vagyunk, mint 5 éve? Okosabbak vagyunk, mint egy hete? Kategóriánként maximum három pályaművet nevezhetsz be.

A pályázatokat 2016. szeptember 9-ig kell feltöltened bármelyik megosztóoldalra és beküldened a palyazat@fenntarthatonap.hu email címre.

A beküldött anyagokat 4 tagú zsűri értékeli, amely munkájában részt vesz Pásztor Anna énekesnő, előadóművész, Rohonyi Gábor rendező, Szegedi Csaba kolorista, a MOME tanára és Szomolányi Katalin, a Fenntarthatósági Nap főszervezője.

9. Fenntarthatósagi nap

A pályázatnak kategóriánként egy fődíja, egy második és egy harmadik díja, valamint egy közönség díja van.
A szervezők a zsűri által kiválasztatott legjobb alkotásokat a 9. Fenntarthatósági Napon mutatják be a budapesti Akváriumban 2016. szeptember 24-én. Itt kerül sor a nap végén az ünnepélyes eredményhirdetésre és a legjobb pályázatok díjazására is. A kiállított munkák közül a rendezvény látogatói választják ki  a közösségdíjas alkotást.

Fesztiválkonferencia az okos jövőért – 9. Fenntarthatósági Nap

A 9. Fenntarthatósági Napon nemcsak a nyertes pályázókat ismerheted meg, hanem érdekes, „húsba vágó” beszélgetéseket hallgathatsz a smart környezetvédelem, a tudatos gazdaság és társadalom témakörében, olyan előadóktól, mint Balogh Ákos a Youtyuk.hu alapító tulajdonosa, Nemes Orsolya, a Milestone Solution Lab vezető trénere vagy Fenyvesi Zoltán futó-blogger (Suhanj!), a Tiszta szívvel című film egyik főszereplője. Az előadók is felteszik maguknak azt a kérdést, hogy vajon okosabbak vagyunk-e, mint 5 éve?

Az esemény koncertekkel és afterpartyval ér véget.

További információk: 

http://www.fenntarthatonap.hu és  https://www.facebook.hu/fenntarthatonap