palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Én a munka világában alkotói pályázat

A Lépéselőny Egyesület alkotói pályázatot hirdet „Én a munka világában” címmel.

Az egyesület az egészséges és fogyatékkal élő álláskeresők segítése mellett fontosnak tartja a tehetségek támogatását, így meghirdeti a MUTASD MAGAD pályázatot, 3 kategóriában:

 1. kategória: grafika
 2. kategória: kisfilm
 3. kategória: vers.

Pályázhat: 18 -65 év közötti magánszemély

Az alkotások témája kizárólag „Én a munka világában”.  A témában kifejthető a munka fontossága, a hivatás, a munkahely, a munkanélküliség, az álláskeresés, és bármi, ami a témához kapcsolódhat.

TECHNIKAI FELTÉTELEK:

Grafika

 • egy alkotó 1 grafikával jelentkezhet
 • a grafikai alkotások lehetnek: tus, szén, ceruza, tuspácrajz, monotípia, egyéb grafikai eljárással készítve.
 • a grafikai alkotásokat digitálisan az enamunkavilagaban@gmail.com e-mail címre várjuk, csatolva mellé a kitöltött, aláírt pályázati űrlapot. Az eredeti alkotásokat postán vagy személyesen fogadjuk a 4026 Debrecen Csap. u 36 szám alatt.

Kisfilm

 • egy alkotó 1 kisfilmmel jelentkezhet
 • max. 4 perc
 • bármilyen műfajú (rajzfilm, animációs film, bábfilm, dokumentumfilm, riport, stb.)
 • nagyfelbontású, minimum 720 pixel széles
 • a jelentkezők digitális formában adhatják be pályázati anyagukat, csatolva vagy belinkelve mellé a kitöltött, aláírt pályázati űrlapot az enamunkavilagaban@gmail.com e-mail címen.

Vers

 • egy alkotó 1 verssel jelentkezhet
 • Versforma: – írott (Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5-es sorköz, 2,5 cm  margó)
 • terjedelmi megkötés nincs
 • a jelentkezők digitális formában adhatják be pályázati anyagukat, csatolva mellé a kitöltött, aláírt pályázati űrlapot az enamunkavilagaban@gmail.com e-mail címen

A pályázatból kizárásra kerül az obszcén, vulgáris szavakat használó, bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, illetve jogszabályt sértő alkotás.

Beküldési határidő: 2016 október 10. hétfő, 16:00

JELENTKEZÉS

Az alkotáspályázatra az enamunkavilagaban@gmail.com e-mail címen, valamint postán és személyesen is lehet jelentkezni a Lépéselőny Egyesület, 4026 Debrecen Csap u. 36. alatt. Pályázni a digitális, vagy eredeti alkotás elküldésével illetve a pályázati űrlap kitöltésével együtt lehet. A pályázati űrlap a http://lepeselony.com/letoltheto-dokumentumok/ oldalon letölthető.

DÍJAZÁS

A beküldött alkotásokat zsűri előértékeli. Ezt követően, a kategóriánként kiválasztott alkotások közül online szavazással a lakosság döntheti el weboldalunkon, hogy melyik lesz az első három díjnyertes. A kiosztásra kerülő díjak összértéke 51.000 Ft, a következő megoszlásban:

 • grafika kategória 1. helyezett: 10.000 Ft, 2. helyezett: 5.000 Ft, 3. helyezett: 2.000 Ft,
 • kisfilm kategória 1. helyezett: 10.000 Ft, 2. helyezett: 5.000 Ft, 3. helyezett: 2.000 Ft,
 • vers kategória 1. helyezett: 10.000 Ft, 2. helyezett: 5.000 Ft, 3. helyezett: 2.000 Ft,

Eredményhirdetés és a nyeremények átvétele november végére várható.

SZERZŐI JOGI KÉRDÉSEK

A pályázatra beküldött valamennyi alkotás a szerzői jogvédelem hatálya alá tartozik. Kizárólag a beadó által készített, annak valamennyi, jogszabályokban meghatározott kritériumának megfelelő kép szerepelhet a pályázaton. A pályázaton résztvevők nevezésükkel hozzájárulnak képeik digitális kiállításához, valamint minden egyéb elektronikus és nyomtatott publikációkban, a pályázat archívumában való térítésmentes megjelenéséhez. Minden egyéb utólagos képfelhasználás külön, egyedi szerződés nyomán történhet csak. A pályázat végét követően a személyesen vagy postán beadott alkotásokat igény szerint visszakapja a pályázó vagy lehetősége van adományba felajánlani a Lépéselőny Egyesületen keresztül. A pályázattal kapcsolatos minden további információ megtalálható a lepeselony.com weboldalon.