palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lazulj.com programszervezője 2010 pályázat

lazuljboxheader1A pályázat célja: A Lazulj.com, a Dunaújváros Online programajánló melléklete dunaújvárosi és a vonzáskörzetéhez tartozó intézmények eseményeiről, rendezvényeiről szolgáltat információt. A pályázat célja, hogy a honlap készítői és az intézmények, szervezetek között való információ áramlás minél tökéletesebben valósuljon meg.

A pályázat tárgya: „A Lazulj.com programszervezője 2010” díj elnyerése
A pályázat díjazása: 5 x 100.000 Ft
A pályázók köre:Minden olyan dunaújvárosi, vagy dunaújváros vonzáskörzetéhez tartozó közhasznú szervezet, amely az alábbi négy kategóriába besorolható. A kategóriák részletes listája a regisztrációs adatlapon megtekinthető.

  • Oktatási intézmények I.: bölcsődék, óvodák, általános iskolák, stb.
  • Oktatási intézmények II.: szakközépiskolák, gimnáziumok, szakiskolák, főiskolák, stb.
  • Sportintézmények: klubok, szövetségek, szakosztályok, egyesületek, stb.
  • Egyéb intézmények: színházak, könyvtárak, művészeti központok, múzeumok, stb.

Pályázati feltételek: A pályázó szervezetnek nonprofit működésűnek kell lennie. Egy intézmény csak egy pályázatot
nyújthat be. Amennyiben az intézmény tagintézményekkel rendelkezik, vagy az intézményen belül több önálló csoport is részt kíván venni a pályázaton, amennyiben megfelel a pályázati feltételeknek, lehetősége van pályázni.
A pályázó biztosítja, hogy lehetőségei szerint a pályázat ideje alatt minden általa szervezett eseményről és rendezvényről a Lazulj.com rendelkezésére bocsátja az elérhető anyagokat és eljuttatja azokat a Lazulj.com szerkesztőségének. Az intézmények által szervezett rendezvényekről és eseményekről a programajánló oldal struktúrájába az alábbi tartalmak illeszthetők be: szöveges beszámolók, programajánlók, fényképgalériák és videó felvételek.

A pályázat elbírálása: A pályázók a fentiekben megnevezett négy kategóriában indulhatnak. A kategória győztese az az intézmény, amely a 2010.01.15-től 2010.04.30-ig terjedő időszakban a legtöbb egyedi látogatást produkálta a lazulj.com oldalon. (egyedi látogatás: egy számítógépről történő oldal- illetve tartalomlátogatás. Az egyedi látogatás egy 30 perces időintervallumot jelent. A látogató ugyanazon oldalletöltése új látogatásnak minősül, ha az utolsó letöltés óta legalább 30 perc telt el.) Intézményenként az egyedi látogatás mérésére saját kulcsszó szolgál, amely minden olyan tartalomhoz hozzáfűzésre kerül, melyet az intézmény töltött fel vagy juttatott el hozzánk. A pályázat kiértékelésekor ennek a kulcsszónak a letöltésszáma határozza meg az intézmények rangsorát.
A nyertes pályázókat kategóriánként 100.000 Ft-tal díjazzuk.
A pályázat ideje alatt a legtöbb eseményről tájékoztató intézmény 100.000 Ft-os különdíjban részesül.

A pályázat benyújtása: A pályázaton való részvételhez a mellékelt regisztrációs adatlapot kell kitölteni és postán vagy Emailben elküldeni a http://Lazulj.com szerkesztőségébe. A pályázaton történő részvételre a pályázat időtartama alatt folyamatosan lehet regisztrálni.

A pályázat időtartama: A pályázat 2010.01.15-től 2010.04.30-ig tart. Az eredményekről a pályázókat 2010. május első szombatján, a „városi bringatúra” eredményhirdetésén tájékoztatjuk.

Letölthető dokumentumok:

pályázati felhívás

intézményi adatlap

Bővebb információ:

Kiss Krisztina
Főszerkesztő
kiss.krisztina@lazulj.com

06-70/7721-721