palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Légy kreatív Kitty-vel!

hello kitty pályázatUgye mindenki elég kreatívnak érzi magát mostanában? Ha igen most aztán itt az alkalom, hogy megmutasd magad. Hello Kitty “Hello Kitty és én!” címmel, egy nyereményjátékkal ünnepli visszatérését Magyarországra. Játssz és nyerj! Légy kreatív a Hello Kitty-s ajándékok valamelyikéért!

Hello Kitty magyarországi visszatérése alkalmából hamarosan óriási nyereménnyel jutalmazza a kreativitást és a jó ötleteket.

Kitty visszatérése alkalmából, egy kreatív, design versenyre hív téged. Ha szereted Hello Kitty világát és megihletett téged is, kedveld a Facebook oldalunkat, kommentálj a felhíváshoz és oszd meg azt. Ráadásul a lájkolással most extra kedvezményhez is juthatsz. A lájkolás után jár a kuponkód az 5%-os kedvezményért.

Ezután indulhat is a kreatív munka:

Készíts bármilyen alkotást: rajzolj, fess, ragassz, fotózz, mintázz, fesd ki a körmöd Kitty mintásra, írj egy verset hozzá vagy akár süss egy Kitty formájú tortát! Csak a kreativitásod szabhat határt.

Mindenféle műfaji korlát nélkül várjuk alkotásaidat a “Hello Kitty és én” című pályázatra. Lájkold az oldalunkat, küldd el pályamunkádat, az info@hellokittysociety.hu címre, illetve töltsd fel azt a Hello Kitty Bolt és Webáruház Facebook oldalára.

Amelyik pályamunka a legtöbb lájkot kapja, az nyer!

A különdíjas pályamunkát pedig a Webáruház csapata választja ki!

És, hogy miért is megy a játék? Hello kitty legújabb Vintage ihletésű bőrönd és kozmetikai táskájáért, hogy az idén te legyél a legstílusosabb utazó. Szóval? Kreativitásra és Lájkra fel!

1. helyezett nyereménye: a piros pöttyös Hello Kitty mintás Vintage bőrönd

Különdíj:  piros pöttyös Hello Kitty mintás Vintage kozmetikai táska

Az akció, 2011. Május 10-én 10 óráig tart. Feltöltési határidő 2011. Május 1. 24.00.

A nyertesekkel a szavazás után vesszük fel a kapcsolatot. A nyereményeket az akció lejárata után, postai úton küldjük el. Az eredményeket a Hello Kitty Bolt és Webáruház oldalán tesszük közzé, ezért folyamatosan kísérd figyelemmel a játék állását. Egy személy csak egy pályamunkával vehet részt a nyereményjátékban. A feltöltéssel a nyereményjátékban résztvevő játékos beleegyezik, hogy feltöltött pálymunkákaját a Hello Kitty Bolt és Webáruház további reklám és egyéb célokra további díjazás nélkül, maradéktalanul felhasználhatja.

További információkért keress minket az info@hellokittysociety.hu emailcímen.