palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mosoly pályázat 2011

generali pályázatTegye szebbé lakóközössége környezetét, és jelentkezzen a „Generali a lakóközösségek mosolyáért!” pályázatra! Társaságunk pályázatot hirdet 2011. február 15-től társasházak és lakásszövetkezetek lakóközösségei részére. Ha a pályázat benyújtásakor az Ön lakóközössége is rendelkezik Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítással, a pályázaton megnyerhető díjból a lakóközössége megszépítheti közvetlen környezetét.

Pályázati díj: Egy lakóközösség bruttó 50 000 Ft díjra pályázhat. A pályázati díj felhasználható kültéri és beltéri dísznövények, kerti eszközök, kerti pad, kültéri illetve beltéri játékok beszerzésére, telepítésére. Beltéri illetve kültéri játékok beszerzése esetén szükséges, hogy a lakóközösség rendelkezzen olyan közös helyiséggel vagy játszótérrel, amit a lakóközösség minden tagja használhat.

Hogyan pályázhat? Küldje be a lenti postafiók címünkre a lakóközösség pályázati anyagát legkésőbb 2011. április 30-ig.

A pályázatnak legfeljebb két oldalban tartalmaznia kell:

 • a lakóközösség pontos címét,
 • a pályázati kiírás tárgyát („Generali a lakóközösségek mosolyáért”),
 • a pályázati kiírás témájának megfelelő beruházás, beszerzés megvalósításáról szóló rövid leírást,
 • a pályázati díj felhasználási tervét, a tervezett beruházás, beszerzés költségkalkulációjával,
 • amennyiben a társasház egy nagyobb program részeként kívánja felhasználni a pályázati díjat, akkor annak leírását.

Csatolni kell a pályázathoz:

 • a pályázati díj közösségi játék(ok)ra való felhasználása esetén egy fotót a közösség minden tagja által használható közös helyiségről, játszótérről,
 • a pontosan kiöltött pályázati adatlapot.

Fontos feltételek:

A pályázatot a lakóközösség közös képviselője/intézőbizottság elnöke illetve lakásszövetkezet elnöke nyújthatja be. A pályázaton minden olyan lakószövetkezet és társasház részt vehet, amely a pályázat benyújtásakor biztosítási díjjal rendezett Házőrző többlakásos épületbiztosítással rendelkezik. A pályázat benyújtásához pénzügyi önrész nem feltétel. Minden lakóközösség egy pályázatot nyújthat be. Lakóközösségnek tekintjük annak a többlakásos épületnek a közösségét, amelyre a biztosítást megkötötték.

6. A pályázatokat írásban, postai úton várjuk az alábbi címre:

Generali-Providencia Biztosító Zrt.
1380 Budapest, Pf.:1183

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a pályázatokat kizárólag a fenti címre küldjék. A Generali-Providencia Zrt. bármely más címére beküldött pályázatot társaságunknak nem áll módjában elfogadni és értékelni!

A pályázatok értékelése

Valamennyi, a jelen pályázati feltételeknek megfelelő pályázatot értékelünk, és a legjobb 50 pályázatot díjazzuk. A nyertes pályázók levélben kapnak tájékoztatást.

Generali a lakóközösségek mosolyáért pályázat fontos időpontjai:

 • A pályázat kiírása: 2011.február 15.
 • A pályázat postára adási határideje: 2011. április 30.
 • A pályázatok elbírálási határideje: 2011. május 31.
 • Nyertesek névsorának közzététele: 2011. június 1.
 • Bankszámla-nyilatkozatok beküldési határideje: 2011. július 5.
 • Utalások határideje:2011. augusztus 15.
 • A pályázati díj felhasználásának a határideje: 2011. október 30.
 • Az elszámolások beküldésének határideje: 2011. november 16.

Letölthető dokumentum

Társasházia adatlap
Társasházi pályázati felhívás

A pályázat pontos részleteiről a pályázati kiírásban olvashat. Amennyiben úgy dönt, hogy pályázik, kérjük, előtte olvassa el figyelmesen a pályázati kiírást!

Ha az Ön lakóközösségének még nincs Házőrző többlakásos épületbiztosítása, kérjen díjkalkulációt biztosítás-közvetítő partnereinktől, játsszon velünk, és kössön Generali többlakásos épületbiztosítást! Biztosítási szolgáltatásunkkal védelmet kínálunk a lakóközössége részére, nyertes pályázóinknak pedig lehetőséget egy szebb környezetre.