palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Legyél önkéntes törökországi tánciskolában!

Ezt a projektet kifejezetten azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek a tánc és egyéb művészetek iránt, és akik szeretnek betekinteni a színfalak mögé. Ha magadra ismertél, akkor októbertől Bodrumban a helyed! A Bodrum Dance Club Association által szervezett EVS önkéntes projekt keretén belül nagyon sokféle tapasztalatot gyűjthetsz különböző területeken. A 8 hónapos önkéntesség alatt 3, a világ más tájáról érkezett önkéntessel dolgozhatsz együtt Törökországban, csiszolhatod tánctudásodat, de kreatív ügynökségeknél előforduló feladatokat is végezhetsz úgy, mint kapcsolattartás, social media alkalmazása, különböző események promotálása.

A jelentkezés SÜRGŐS, ezért nincs jelentkezési határidő. Addig keresünk, amíg meg nem találjuk a megfelelő önkénteseket! 🙂

Jelentkezés:
A jelentkezéshez kérlek, küldd el angol nyelvű önéletrajzodat, motivációs leveledet, s néhány jó fotót magadról a gyakornok(kukac)messzlato(pont)hu e-mail címre. Az E-mail tárgya mindenképp “Bodrum 8 hónap” legyen. E-mailedet továbbítani fogjuk a török fogadó szervezetnek, ezért jó, ha kísérő leveled is angolul írod meg.

Emellett fontos, hogy ezen az űrlapon hozzánk is beregisztrálj, hogy mi lehessünk a küldő szervezeted!

A projektre csak magyar lakcímkártyával rendelkező, 30 év alatti fiatalok jelentkezését várjuk!

Fontos! Ha a projekttel kapcsolatban e-mailt szeretnél írni, kérlek az gyakornok(kukac)messzelato(pont)hu címre írj, s az e-mailed tárgyába írd be az „Bodrum 8 hónap” jeligét!

A projekt az Európai Önkéntes Szolgálat keretein belül valósul meg, melyről bővebben itt olvashatsz: www.messzelato.hu/evs

Röviden: a projekten belül az Európai Bizottság finanszírozza az egyszeri oda- és visszaút 90%-át, valamint a szállás, ellátás, helyi közlekedés, nyelvoktatás 100%-át, sőt, még havi zsebpénzt is kapsz. Részletekért látogass el a fenti oldalra.

A projektről:
Name: Find the rythm of your life
Date: from october 2013 – end of may 2014.
Place: Bodrum

Looking for:
As Bodrum Dance Club association, we will start a new EVS project which is for 4 volunteers

The core idea is to let volunteers adapt to society and also integrate with locals by organizing and helping on such activities which are organized by Bodrum Dance Club Association.
Basicly Volunteers will work on different subjects but all of them will work together.

About the project:

  • one volunteer will be working on designing posters brochures flyers and promotions of events and Bodrum Dance festival on www and social media
  • one volunteer will be taking part in dance lessons,international dance events, cultural events
  • one volunteer will be responsible on promoting youth in action and EVS program in high schools and university,He/she will be also responsible on contacting our partners on our YiA projects.
  • one volunteer will be responsible on photography, film making and visual arts

A szervezetről bővebben:

Bővebben: http://messzelato.hu/hu/bodrum_8_honap