palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lehet egy csillaggal több?! tehetségkutató verseny

HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatOrszágos tehetségkutató versenyt hirdet a HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. Célunk, hogy újra felfedezzük a Magyar Honvédség kulturális értékeit, a Magyar Honvédség állományában szolgáló tehetséges embereket, akik a katonai hivatás gyakorlása mellett valamely művészeti ágban nyújtott teljesítményükkel példát mutathatnak társaiknak, kollégáiknak, akikre büszkék lehetünk. Bemutatkozási lehetőséget kívánunk teremteni a már működő amatőr előadók és csoportok számára, hogy rávilágítsunk a művészetek embert formáló és közösségteremtő erejére.


A verseny a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, a HM alapítású részvénytársaságok és nonprofit kft-k alkalmazásában álló hivatásos, szerződéses katonák, katonai tanintézeti hallgatók, köztisztviselők és közalkalmazottak számára kerül meghirdetésre.

Olyan egyének és csoportok nevezését várjuk, akik nem rendelkeznek hivatásos előadóművészi vizsgával, illetve jelentkezésükig nem szerepeltek rendszeresen tv-ben, rádióban.

A verseny kategóriái:

  • Vers- és prózamondás
  • Hangszeres zene (zenekarok, egyéni hangszeres produkciók)
  • Ének (népdal, táncdal, operett, opera, stb.)
  • Tánc (néptánc, klasszikus- és modern táncok)
  • Egyéb szórakoztató produkció (bűvész, artista, humorista, más kategóriába nem sorolható)

A bemutatni, előadni kívánt produkció időtartama maximum 5 perc lehet.

A verseny lebonyolításának menetrendje:

  • 2011. április 01. – Pályázók kiértesítése a meghallgatás időpontjáról és helyszínéről.
  • 2011. április 1-30. – Regionális elődöntők – a jelentkezések függvényében Székesfehérváron, Szolnokon, Veszprémben és Budapesten
  • 2011. május 14. szombat- Döntő – helyszíne később kerül kiválasztásra
  • 2011. május 21. szombat- Gálaműsor a Honvéd Kulturális Központban

A tehetségkutató versenyre jelentkezni a kitöltött nevezési lapokkal lehet. A nevezési lapok átvehetők a helyőrségi klubokban, a Honvéd Kulturális Központban, illetve letölthetők társaságunk (www.stefania.hu) honlapjáról. Bővebb felvilágosítást ugyanitt adunk!

Jelentkezési határidő: 2011. március 01.

Letölthető dokumentumok

Csillag_felhívás
Jelentkezési lap egyéni
Jelentkezési lap csoportos

Forrás: http://www.stefania.hu/