palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lemezfelvételi lehetőség – zenei pályázat

Utopia Studio pályázatAz Utopia Studio eddigi pályázati sikereire alapozva újabb lehetőséget kínál! Pályázatunk olyan zenekarok számára nyújt lemezfelvételi lehetőséget, akik kreatív zenei elképzelésekkel és motivációval rendelkeznek saját szerzeményeik megvalósítására.

Célunk, hogy a legjobb minőségben elkészített lemez segítségével minél több tehetséges, fiatal zenekart segítsünk a siker útjára- korábbi pályázataink egyik nyertese, a mára nemzetközi sikereket elért Sorronia zenekar (https://www.facebook.com/SorroniaOfficial) nálunk készítette debütáló lemezét.

A pályázat célja: Tehetséges zenekarok anyagának részfinanszírozása. Emellett az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében online értékesítési lehetőséget is felkínálhat a zenekaroknak az elkészült felvételek internetes kiadásához.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Pályázat határideje: 2014. október 31., éjfél

Jelentkezési feltételek:
Röviden ismertesd a zenekar megalakulásának történetét, célját, terveit! Csatolj 3 db hangfelvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (e-mail, telefon) is add meg a jelentkezéskor!

Jelentkezés:
Kattins ide és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, majd küldd el a palyazat@utopiastudio.hu e-mail címre.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 (1) 217-3768-as telefonszámon kérhető.

Web: http://www.utopiastudio.hu/