palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat fiatal vállalkozók és vállalkozásötlettel rendelkező fiatalok számára

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

bvkÜzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba –infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar – tartozás nem elvárás, de előnyt jelent.


A verseny első szakaszában a kitöltött jelentkezési lapok alapján a beérkezett pályázatok közül szakértői zsűri választja ki a legígéretesebbeket. Az első körbe bejutott pályázók jobb agyféltekés üzleti terv készítés tréningen vesznek részt. Közülük a legjobb öt kerül be a SMART verseny döntőjébe, ahol a versenyzők üzleti tervüket szakértőknek és befektetőknek mutatják be a Budapest SMART Pontban.

A versenyre az európai uniós i.e. SMART projekt (www.iesmart.eu) keretében kerül sor, amelyben Közép-Európa hat országának tizenkét régiója között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partnerként szerepel. Partnerségünk célja a kreatív iparágak, a zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat működési környezetének fejlesztése, az e téren működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetének javítása.

Jelentkezés menete: a hat oldalas üzleti ötlet felmérő dokumentum (PALYAZATI_URLAP_) kitöltése és elküldése az iesmarthungary@europe.com e-mail címe.

Letölthető dokumentumok

PALYAZATI_URLAP_SMART_UZLETI_OTLETEK_VERSENYE

SMART_UZLETI_OTLETEK_VERSENYE_FIN

A pályázati határidő: 2014. augusztus 11. – 2014. szeptember 19. 23:59 óra

SMART COMPETITION ELSŐ HELYEZETTJÉNEK NYEREMÉNYE
A SMART Competition első helyezettje a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól 300.000 Ft  értékű üzletfejlesztési szolgáltatást nyer, valamint tárgyaló használati lehetőséget (a székház nyitva tartási idejében) egy évre.
A pályázatukat benyújtók számára nem kötelező, de ajánlott a részvétel a Budapest SMART Pont nyilvános workshopjain, amelyek két-három hetente kerülnek megrendezésre.

A meghívók megtalálhatóak a www.bvk.hu; a www.iesmarthungary.net; a www.facebook.com/iesmarthungary oldalakon.

További információk:
E-mailben: iesmarthungary@europe.com; Szolnoki Szabolcs SMART Pont hálózat vezető
szolnoki.szabolcs@bvk.hu; Telefonon: +36-1-268-1800.

LINK: Pályázat fiatal vállalkozók és vállalkozásötlettel rendelkező fiatalok számára