palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Levendulás fotópályázat

Nevezz be te is a Levendula Magazin levendulás fotópályázatára! Pályázati felhívásunkkal szeretnénk népszerűsíteni Magyarországon a sokoldalúan felhasználható, nemkülönben szemgyönyörködtető gyógy- fűszer- és dísznövényt a LEVENDULÁT. Mivel a levendula most nyílik, ezért  július végéig jó lehetőség van a nagyszerű levendulás fotók elkészítésére! A versenyt 3 kategóriában hirdetjük meg, és kategóriánként 4 nyertest hirdetünk, melyből 3-at a zsűri választ ki, egyet pedig a közönségszavazás alapján választanak ki az olvasók.

A közönségszavazás keretében a fotókra 2012. aug. 2-től lehet szavazni – így mindenki egyenlő esélyekkel indul.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

részvételi szabályzat

Kérjük ne felejtsétek el az e-mail-ben megírni, hogy a kép hol készült!

Az értékes díjakat hazai kézművesek ajánlották fel, melyek között szerepel kézzel készült levendulával töltött baba, levendulás ajándék csomag, valamint a Levendula Magazin saját receptjeiből, kézműves technikával készült egyedi kötésű Levendulás Recepteskönyv.

A beküldött képeket folyamatosan rakjuk fel a honlapra, a közönségszavazás kezdetére minden kép felkerül! Kérlek segítsd azzal a munkánkat, hogy nem várod meg a beadási határidőt a képek beküldésével 🙂 A szavazás, itt a honlapon történik majd, nem a Facebook oldalon!