palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Logópályázat-Általános Iskola Enese

enese pályázatÁltalános Iskola Enese pályázatot hirdet logó készítésére. A logónak tükröznie kell tevékenységét, szellemiségét. Elvárás,hogy a készülő logó jelképezze az iskolához való kötődést. A logón szerepeljen Általános Iskola Enese felirat! LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. A logónak tükröznie kell tevékenységét, szellemiségét. Elvárás, hogy a
  készülő logó jelképezze az iskolához való kötődést. A logón szerepeljen
  Általános Iskola Enese felirat! Követelmény, hogy a logó legyen színesben és fekete-fehérben, valamint kis és nagy méretben is jól megjeleníthető, jelvény formába is elkészíthető. Az iskola a logót saját működési körében, valamint kimenő dokumentumain, népszerűsítő kiadványokban, illetve az Interneten, jelvényen, zászlón kívánja használni.
 2. A pályázatra bárki, személyenként legfeljebb 3 tervvel nevezhet. Kiskorú pályázó csak törvényes képviselője jóváhagyásával nyújthat be pályázatot.
 3. A logó tervét papíron (A/5-ös méretű lapon fekete-fehér és színes kivitelben), illetőleg számítógépen elkészített formában lemezen vagy CD-n kell benyújtani. A pályázathoz rövid, maximum 10 soros magyarázat fűzhető.
 4. A pályázat jeligés. A benyújtott terv hordozóin csak a jelige tüntethető fel. A pályázó adatait – név – szül. év, hó, nap – lakcím – elérhetőség és nyilatkozatait külön, jeligével ellátott lezárt borítékban kell mellékelni.
 5. A pályázatokat a következő címre kell beküldeni: Általános Iskola Enese 9143 Petőfi u. 24.
 6. Beérkezési határidő: 2010. február 28. Eredményhirdetés: 2010. március 12.
 7. A benyújtott terv kizárólag e pályázat keretében használható. A pályázatra történő nevezés után a logó az iskoláé lesz, és mint tulajdonos rendelkezik a jogokkal. A nyertes munkát az iskola bármikor és bárhol használhatja. A pályázó a beküldött tervet máshol nem használhatja, s nyilatkoznia kell arról, hogy művével az iskola szabadon rendelkezhet.
 8. Az elbírálás esztétikai és megvalósíthatósági alapon az iskola által felkért zsűri által történik.
  A három legjobbnak ítélt logó közül a tanulók szavazással választják ki a nyertest.
  A legjobb logó díja 10. 000 Ft.
 9. Az iskola pályamunkát nem küld vissza. A pályázónak el kell fogadnia a kiírásban foglaltakat.
 10. Bővebb információ: http://eneseiskola.hu/

Forrás: http://eneseiskola.hu/