palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lumix digitális fotópályázat

A Téma: Azért dolgozunk, hogy megélhessünk. A munka tartja mozgásban a világot. Néha elfelejtjük milyen sokféle munkát végeznek az emberek – és azt, hogy néhány foglalkozás már majdnem kihalt. Azt szeretnénk látni, hogy milyen különleges munkák és foglalkozások léteznek és kaphatók lencsevégre. Éjjel vagy nappal, nem számít merre jársz a világban vagy mennyi az idő, valaki mindig dolgozik. A futószalag mellett álló gyári munkástól a péken át a gyöngyhalászig – itt a lehetőség, hogy megmutassa nekünk azokat a különleges munkákat, amelyeket az emberek a megélhetésükért végeznek.


RÉSZVÉTEL
Találkozott már olyan emberrel, aki Ön által még nem látott vagy nem szokványos munkát vegzett? Már van ötlete különleges munkakörülményekre vagy egy figyelemre méltó szakmára? Akkor fogja digitális fényképezőgépét és vegyen részt a LUMIX Digitális Fotópályázaton. A pályázat hat hónapja során minden hónapban beküldheti fotóját a LUMIX Digitális Fotópályázatra. Mindössze regisztrálnia kell és feltöltenie digitális fotóját (nem szkennelt fotót). A LUMIX Digitális Fotópályázat 2010 novemberében kezdődik és 2011 áprilisában ér véget.

A HÓNAP NYERTESE ÉS A DÖNTŐSÖK
Ne feledje, hogy havonta egy képet küldhet a pályázatra. Amennyiben az adott hónapban az első beküldött fotója elutasításra kerül, abban a hónapban még egy képet beküldhet. A felhasználók szavazhatnak kedvenc képükre az adott hónapból. Ezután a LUMIX Digitális Fotópályázat zsűrije a 100 legnépszerűbb fotóból összeállítja a esélyesek listáját és kiválasztja a hónap nyertesét. Az kiválasztottak listájáról mindenki esélyes a fődíjra.

KIKÖTÉSEK
A képek mérete minimum 800×600 pixel (JPEG) lehet. Egy kép maximum fájl mérete 10 MB lehet. Mielőtt közzétesszük fotóját, versenybizottságunk megvizsgálja, hogy az összhangban van-e szabályainkkal és feltételeinkkel.

Mint mindig, az idei LUMIX Digitális Fotópályázaton is kiváló minőségű Panasonic LUMIX digitális fényképezőgépeket lehet nyerni.
Fotográfusokból, dokumentumfilm készítőkből és kreatív tervezőkből álló szakemberek csapata fogja elbírálni a 2010-es LUMIX Digitális Fotópályázat képeit. Minden döntés végleges.

A LUMIX Digitális Fotópályázat díjai a következők:

  • Fődíj: LUMIX DMC-GH2 és egy exkluzív betekintés a színfalak mögé egy profi fotózáson Michael Lum-mal.
  • Második helyezett díja: LUMIX DMC-LX5* digitális fényképezőgép
  • Harmadik helyezett díja: LUMIX DMC-LX5* digitális fényképezőgép
  • Havi nyeremény: LUMIX DMC-ZX3

A LUMIX Digitális Fotópályázat nyerteseinek listáját 2011. május 31.-én tesszük közzé a LUMIX Digitális Fotópályázat honlapján.