palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mackókészítő pályázat

Kormos István tiszteletére készítsd el Vackor  közeli, távoli, fiatal, idős, vicces, komoly és minden más medverokonait!Találd ki, tervezd meg, majd készítsd el egyedül, vagy szerezz társakat és készítsétek el közösen az általatok megálmodott medvét! Majd nevezzétek be az újszülött mackót a nagy medvenapi megmérettetésre!


A nagy medvekészítő akció 2013. május 2-án indul és 2013. június 1-ig tart. Ezen idő alatt elkészült medvék nevezését három kategóriában várjuk:

  • egyéni
  • csoportos (pl osztályközösségek, szakkörös csoportok, medvekészítésre verbuválódott csoportok)
  • családi

Az alkalmazott technikát illetően megkötés nincs: lehet varrni, ragasztani, szögelni, hegeszteni, készülhet textilből, papírból, fából, PET palackból, LEGO-ból, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A legfontosabb tehát, hogy saját készítésű mackókat várunk!

Méretbeli megkötés ugyancsak nincs, viszont a kimondottan nagy vagy kényes, stb., tehát a különleges bánásmódot igénylő medvék nevezésével kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.

A beérkezett pályaműveket a 2013. június 8-i könyvnappal egybekötött Nagy Medvenapon kiállítjuk az Árpád téren. A medvék a rendezvényt követően elvihetők a helyszínről, vagy a rendezvényt követő hétfőtől a Tatabánya Pont irodájából.
Egy pályázó illetve egy pályázó csoport csak egy medvét indíthat a pályázaton.

A pályaművek benyújtása:
személyesen a Tatabánya Pont irodájában (Tatabánya, Szent Borbála tér 1, A Vértes Agorája épülete, földszint, bejárattól jobbra), a Tatabánya Pont iroda nyitvatartási ideje alatt:

  • hétfő: 14-18 óra között
  • kedd-péntek: 10-18 óra között
  • szombat: 10-12 óra között

A pályaművek mellé kérjük csatoljatok egy „medveigazolványt”, amelyről leolvasható a medve neve, a készítők neve, elérhetősége, és hogy mely kategóriában pályáztok a medvétekkel.

A medvék beérkezési határideje (avagy a medvegyülekező vége): 2013. június 1., szombat, 12 óra

A medveszakértő zsűri döntése után kategóriánként első, második, harmadik helyezettet díjazunk a 2013. június 8-i, az Árpád téren megrendezésre kerülő könyvnapon, amelyre ha ellátogatsz, ügyességi medvepróbákon is részt vehetsz.

Forrás: http://tatabanyapont.hu/