palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Madármentés-Lélekmentés rajzpályázat

Madármentés-Lélekmentés címmel hirdet gyermekrajz pályázatot a Székesfehérvári Vadmadárkórház 3-18 éves gyermekek számára, 4 korcsoportban. A rajzpályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelentenek számukra az állatok, azon belül is a madarak. Mit gondolnak, miért jó, hogy láthatják őket, és mit éreznek, amikor közelebbi kapcsolatba kerülhetnek velük.

KORCSOPORTOK:

 1. Kolibri csoport: 3-6 éves gyermekek
 2. Fülemüle csoport:  7-10 éves gyermekek
 3. Sárgarigó csoport:  11-14 éves gyermekek
 4. Vörösbegy csoport: 15-18 éves gyermekek

TÉMA: A rajzpályázatra bármilyen témában küldhető be madaras alkotás.

MÉRET: A beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyermekek. A nagyobb méretű képeket technikai okok miatt nem tudjuk átvenni!

TECHNIKA: A technika mind a négy korcsoportban szabadon választható. Filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.

BEKÜLDÉS:

A pályázatokat a következő címre várjuk: 8007, Székesfehérvár, Pf. 166, Vadmadárkórház

Kérjük, a borítékra írják rá: Madármentés-Lélekmentés.

Kérjük, hogy a rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások hátuljára ragasztott papíron olvashatóan legyen feltüntetve.

 1. A gyermek teljes neve
 2. Életkora, korcsoport
 3. Az alkotás címe
 4. Lakcím, telefonszám

Ha a rajz hátulján vagy mellette a jelentkezési lapon nincs feltüntetve a gyermek neve, a korcsoport vagy kora, lakcím és telefonszám, és e-mail cím, akkor nem tudjuk figyelembe venni!

Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban.

Beküldési határidő2013. november 20.

Letölthető dokumentum

Vadmadárkórház Székesfehérvár rajz Pályázatadatlap

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ:

A székesfehérvári díjátadó pontos dátumát és helyszínét két héten belül közzétesszük.  Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Pályázati szabályzat:

 • A pályázatra elküldött alkotásokért a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a pályázók részére díjat nem fizet.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a beérkezett alkotásokat a Madársztori blogon valamint az alapítvány honlapján és a Facebookos oldalain  a pályázó nevével együtt közzé tegye.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött alkotásokat  a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány térítésmentesen kiállíthassa, felhasználja a Madársztori blogon és Madármentés-Lélekmentés kampányhoz kapcsolódó kiadványaiban.