palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Madármentés-Lélekmentés rajzpályázat

Madármentés-Lélekmentés címmel hirdet meg gyermekrajz pályázatot a Székesfehérvári Vadmadárkórház 3-14 éves gyermekek számára, 4 korcsoportban. A rajzpályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelentenek számukra az állatok, azon belül is a madarak. Mit gondolnak, miért jó, hogy láthatják őket, és mit éreznek, amikor közelebbi kapcsolatba kerülhetnek velük.

 

KORCSOPORTOK:

 1. Kolibri csoport: 3-5 éves gyermekek
 2. Fülemüle csoport:  6-7 éves gyermekek
 3. Sárgarigó csoport:  8-10 éves gyermekek
 4. Vörösbegy csoport: 11-14 éves gyermekek

TÉMA:

A rajzpályázatra két témában küldhető be alkotás:

 • Szerintem a madarak…
 • A legszebb madár a….

Egy gyermek egy témában csak egy alkotással pályázhat!

MÉRET: A beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyermekek.

TECHNIKA: A technika mind a négy korcsoportban szabadon választható. Filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.

Meghosszabbított beküldési határidő: 2012 október 15.

BEKÜLDÉS: A pályázatokat a következő címre várjuk: Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány/Tamási Dorina, 8000, Székesfehérvár, Temesvári utca 22.

Kérjük, a borítékra írják rá: Madármentés-Lélekmentés.

Kérjük, hogy a rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások hátuljára ragasztott papíron olvashatóan legyen feltüntetve :

 1. A gyermek teljes neve
 2. Életkora, korcsoport
 3. Az alkotás címe
 4. Lakcím, telefonszám

Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ:

A székesfehérvári díjátadó pontos dátumát és helyszínét két héten belül közzétesszük.  Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Letölthető dokumentum

Vadmadárkórház Székesfehérvár rajz Pályázat

Pályázati szabályzat:

 • A pályázatra elküldött alkotásokért a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a pályázók részére díjat nem fizet.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a beérkezett alkotásokat a Madársztori blogon valamint az alapítvány honlapján és a Facebookos oldalain  a pályázó nevével együtt közzé tegye.
 • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött alkotásokat  a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány térítésmentesen kiállíthassa, felhasználja a Madársztori blogon és Madármentés-Lélekmentés kampányhoz kapcsolódó kiadványaiban.