palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Madármentés-Lélekmentés fotópályázat

Madármentés-Lélekmentés címmel hirdet meg ifjúsági fotós pályázatot a Székesfehérvári Vadmadárkórház 12-20 éves gyermekek számára, 3 korcsoportban. A pályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelentenek számukra az állatok, azon belül is a madarak. Mit gondolnak, miért jó, hogy láthatják őket, és mit éreznek, amikor közelebbi kapcsolatba kerülhetnek velük.

Egy pályázó maximum 4 db fekete-fehér vagy színes digitális képet küldhet be emailben. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102 pixel (vagy ehhez közeli értékek, illetve a nyomtatási méret beállítása esetén: 18×24 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a szervezők nagyíttatják le. Az emailben beküldött JPG kiterjesztésű képek összterjedelme ne haladja meg az 15 Mb-ot. Ha ennél nagyobb a 4 kép terjedelme, akkor több emailre elosztva kérjük csatolni. Minden képet egyenként kell mellékletként csatolni egy emailhez. A fotók beérkezéséről visszajelzést küldünk.

A jelentkezési lapot kérjük kitölteni, és a képekkel együtt visszaküldeni. Amennyiben a képekkel nem érkezik jelentkezési lap, az emailt nem vesszük figyelembe.

Beküldési email cím: vadmadarkorhaz.szfv@gmail.com

Díjazás: 1-3. helyezett tárgyjutalomban részesül

A pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni

A kiállítás népszerűsítésével kapcsolatos publikációkban szerzői jogdíj fizetése nélkül jelennek meg – a szerző nevének feltüntetésével és tiszteletpéldány biztosításával – a kiállításon szereplő művek.

Korcsoportok:

  • 12-14-ig
  • 15-17-ig
  • 18-20-ig

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ: A székesfehérvári díjátadó pontos dátumát és helyszínét két héten belül közzétesszük. Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Beküldés: A pályázatokat a következő címre várjuk: Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány/ Tamási Dorina, 8000, Székesfehérvár, Temesvári utca 22.

Kérjük, a borítékra írják rá: Madármentés-Lélekmentés.

Kérjük, hogy a verseket lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások mellett olvashatóan kitöltve legyen a jelentkezési lap.

A műveket 2012. október 15.-ig lehet leadni! (meghosszabbított határidő)

Letölthető dokumentum

Vadmadárkórház Székesfehérvár Fotós Pályázat

Pályázati szabályzat:

  • A pályázatra elküldött alkotásokért a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a pályázók részére díjat nem fizet.
  • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a beérkezett alkotásokat a Madársztori blogon valamint az alapítvány honlapján és a Facebookos oldalain  a pályázó nevével együtt közzé tegye.
  • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött alkotásokat  a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány térítésmentesen kiállíthassa, felhasználja a Madársztori blogon és Madármentés-Lélekmentés kampányhoz kapcsolódó kiadványaiban.