palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Madármentés-Lélekmentés versíró pályázat

Madármentés-Lélekmentés címmel hirdet meg ifjúsági versíró pályázatot a Székesfehérvári Vadmadárkórház 8-20 éves fiatalok számára, 4 korcsoportban. A pályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelentenek számukra az állatok, azon belül is a madarak. Mit gondolnak, miért jó, hogy láthatják őket, és mit éreznek, amikor közelebbi kapcsolatba kerülhetnek velük.

KORCSOPORTOK:

  • Cinke csoport: 8-10 éves korig
  • Bölömbika csoport:  11-13 éves korig
  • Gyöngybagoly csoport:  14-16 éves korig
  • Kerecsensólyom csoport: 17-20 éves korig

TÉMA: A pályázat témája a madarak, élőhelyük, életük. Erről bármilyen verset lehet írni, bármilyen szám/személyben. Egy gyermek egy témában csak egy alkotással pályázhat!

Meghosszabbított beküldési határidő: 2012 október 15.

BEKÜLDÉS: A pályázatokat a következő címre várjuk: Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány/ Tamási Dorina, 8000, Székesfehérvár, Temesvári utca 22.

Kérjük, a borítékra írják rá: Madármentés-Lélekmentés.

Kérjük, hogy a verseket lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások mellett olvashatóan kitöltve legyen a jelentkezési lap.

Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ:

A székesfehérvári díjátadó pontos dátumát és helyszínét két héten belül közzétesszük.  Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Letölthető dokumentum

Vadmadárkórház Székesfehérvár vers Pályázat

Pályázati szabályzat:

  • A pályázatra elküldött alkotásokért a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a pályázók részére díjat nem fizet.
  • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány a beérkezett alkotásokat a Madársztori blogon valamint az alapítvány honlapján és a Facebookos oldalain  a pályázó nevével együtt közzé tegye.
  • A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött alkotásokat  a Vadmadárkórház Székesfehérvár Természetvédelmi Alapítvány térítésmentesen kiállíthassa, felhasználja a Madársztori blogon és Madármentés-Lélekmentés kampányhoz kapcsolódó kiadványaiban.