palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar fair trade logópályázat

ujreformkor palyazatAz Új Reformkor mozgalom pályázatot hirdet „magyar fair trade” termékek logójának elkészítésére. A logó ki kell hogy fejezze a magyarországi vidéki térségekben, helyi erőforrással, munkaerővel, hagyományok alapján; nagyrészt vagy egészében helyi alapanyagokból előállított termékek értékét, megkülönböztethetően, a jó minőség és helyi tudás meglétére.  Ez a kezdeményezés ugyanis olyan térségekből származó termékeket, szolgáltatásokat szeretne népszerűsíteni, melyek hátrányos helyzetű, perifériára szorult térségekből származnak. Új beadási határidő!: 2010 január 31. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A termékek egységes elnevezése: Vásárfia, tehát a logón is kérjük ennek feltüntetését. ( Lásd bővebben: http://kirakat.ujreformkor.hu/)

A pályázat elkészítésének határideje: 2010. január 31
.

Számítógépes, illetve kézi grafikákat egyaránt elfogadunk.  Az Új Reformkor kezdeményezői által megbízott zsűri összesen 100.000 Ft értékű pénzjutalmat oszt szét a legjobban sikerült pályaművek beküldői között. A zsűri mindenkor fenntartja magának a jogot a pályázat érvénytelennek minősítésére vagy új pályázat kiírására. A legjobban sikerült pályamű készítőjének referencia munkát biztosítunk a kezdeményezés megvalósításában.

A pályázatokat a szarvas.hajnalka@ujreformkor.hu e-mail címre várjuk. További kérdésekkel forduljatok:

Szarvas Hajnalka projekt referens
Új Reformkor
1014 Budapest
Országház utca 30.
Mobil: 06-20/551-8461

Várjuk a pályaműveket,
Hankiss Elemér

Forrás: http://www.matt.org.hu/