palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar önkormányzatok bilaterális tevékenységét támogató pályázati felhívás

Az EGT és Norvég Alapok meghirdette a „Bilaterális tevékenységek a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés Programterületen” című pályázatot.

A Program Operátor norvég projekt partner kereső rendezvénnyel is segíti a felhívásban érdekelt, harmincezer főnél kisebb települések önkormányzatait.

A programterület átfogó célja a magyar közintézmények kapacitásainak megerősítése, humán erőforrásainak fejlesztése, hasonló feladatokat ellátó norvég intézményekkel és hatóságokkal való együttműködés és tudástranszfer által. A program keretében minden projekt egy vagy több norvég intézménnyel partnerségben valósul meg.

A megjelent felhívásban a harmincezer főnél kisebb lakosságú magyarországi önkormányzatok jogosultak pályázni. A donor projekt partnerek körében intézmények és nonprofit szervezetek jelentkezését várják.

A részletes felhívás és mellékletei az EGT és Norvég Alapok program aloldalán elérhetőek.

A „Bilaterális tevékenységek a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterületen” felhívás támogatására a Program Operátor Projekt partner kereső rendezvényt is szervez 2017. március 20-21-én, Visegrádon. Az esemény célja a felhívásban érdekelt potenciális pályázók segítése donor projekt partnerek találásában.

A felhívásban és a rendezvényben érdekelt önkormányzatok és norvég intézmények a részvételtől függetlenül regisztrálhatnak az online Projekt Partner Keresőben és böngészhetnek a Projekt partner keresők listájában