palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar Speciális Független Filmszemle

filmszeml02Magyar speciális független filmszemle, Budapest! Nevezési lehetőség értelmi fogyatékkal élő filmesek, pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotók, valamint civil függetlenfilmesek számára.

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület együttműködésben a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesülettel első alkalommal rendezi meg a Magyar Speciális Független Filmszemlét, Budapesten, az Eötvös10 Közösségi- és Kulturális Színtérben.

A kezdeményezés kiemelt célja, hogy az értelmi fogyatékossággal élő-, valamint pszichiátriai és szenvedélybeteg alkotók által készített filmek, a nyilvánosság és a szakemberek előtt bemutatásra, illetve értékelésre kerüljenek.
Szeretnénk minél nagyobb teret és nyilvánosságot biztosítani a sérült emberek különleges filmes alkotásai számára, hogy egészen belülről, a leghitelesebb forrásból ismerhesse meg a közönség ezt a sok esetben zárt, mégis rendkívül nyitott világot.

Az integráció és elfogadás elősegítése érdekében, valamint, hogy egy másik nagyon fontos nézőpont is megnyilvánulhasson, várunk minden olyan civil függetlenfilmest és alkotói csoportot, akik filmjeikben a sérült emberek világát érintik vagy mutatják be.

Szeretettel várunk minden filmes alkotótársunkat filmjeikkel, és minden kedves érdeklődőt, 2015. október 8.-án Budapesten az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben.

Nevezési határidő: 2015. szeptember 1.

További információ és nevezési lap: www.msmke.net