palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar Turizmus Minőségi Díj 2010

MT_minosegidijA Nemzeti Turisztikai Bizottság ebben az évben is meghirdeti a Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázati programot szállodák és éttermek részére.
A díj garancia arra, hogy az adott szolgáltató valóban megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek. Elnyerése elősegíti a szolgáltató piaci pozíciójának megtartását, kiszélesítését és komoly szakmai presztízst jelent.

A programot 2007-ben a HOTREC – EU tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete – akkreditálta és 2Q-ra minősítette, mely jelentős nemzetközi elismerést tükröz, mivel a Magyar Turizmus Minőségi Díj egyben az európai kritériumokat igazoló 2Q jel használatára is jogosultságot ad.

A 750 kérdésből álló Szakmai Önértékelési Lista – a felmerült igényeknek megfelelően – az eddigieknél részletesebben vizsgálja a gyógy, wellness és konferencia szállodákat.

A Magyar Turizmus Zrt. honlapján, kiadványaiban és napi televíziós ajánló műsorában kiemelt megjelenést biztosít a Díjat elnyert szolgáltatóknak.

Jelentkezni lehet: 2010. február 1-28-ig

Bővebb információ a Nemzeti Turisztikai Bizottság honlapján található: www.ntb.hu vagy Trencsényi Mariann projektigazgatótól kérhető. Telefonszám: 06-1/488-8707; email cím: trencsen@itthon.hu

Forrás: Nemzeti Turisztikai Bizottság