palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyarország tájain rajzpályázat

A Tata és Környéke Turisztikai Egyesület rajzpályázatot hirdet magyarországi általános iskolás illetve középiskolás tanulók részére a Turizmus Világnapja (szeptember 27.) alkalmából „Magyarország tájain” címmel. A pályázat célja annak megismerése, hogy a gyerekek, fiatalok, milyen szemmel látják országunk látnivalóit, műemlékeit, tájait. Rajzolják le a legszebb helyet, ahol Magyarországon jártak.

A pályázat részletei:
Egy pályázó egy alkotással pályázhat a korának megfelelő korcsoportban. Az A4-es rajzlapra készített pályamű hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, korcsoportját, postacímét és e-mail címét, továbbá az iskolája nevét! Az általános iskolák az összegyűjtött rajzokat egyben is beküldhetik. A technika szabadon választott, filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások. A pályázat kiírója a pályázókról gyűjtött adatokat kizárólag saját céljaira használja fel, azokat harmadik félnek nem adja át.

Korcsoportok:
I. korcsoport – 3-4. osztályos tanulók
II. korcsoport – 5-6. osztályos tanulók
III. korcsoport – 7-8. osztályos tanulók

A pályázat nyereményei:
A pályázat korcsoportonkénti első három helyezettje a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület által felajánlott nyereményekben részesül.

Beküldési határidő: 2013. november 8.

Cím:
Tata és Környéke Turisztikai Egyesület

2890 Tata, Ady Endre út 9.
Tel./Fax: +36 34 586-045
E-mail: tdmtata@gmail.com
www.visittata.com