palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Manga dömping! Mangarajzoló kurzus

Manga dömping! sorozatunk mangarajzoló kurzusa: Manga Akadémia – ceruzára fel! 2012. március 6-7-8. – 3 napos rajzkurzus nagyra tágult szemek; kis, érzéki ajkak. Hogy ettől lenne-e manga a manga?! A szakma kimagasló japán mesterei látogatnak el hozzánk, hogy művészeti kurzusuk alatt a japán képregényrajzolás minden fortélyát átadhassák a rajzoló vénával megáldott, feltörekvő magyar nemzedékeknek! A 3 napos kurzus végére, amellett, hogy profi képregényalkotó művészektől leshetjük el a japán képregényrajzolás csínját-bínját, a japán mangai lélektan jegyében, életre kelthetjük saját, egyedi manga karakterünket is!

A jelentkezés feltétele:

  • min. 1 év rajzi előképzettséggel rendelkezés (rajziskolában, egyetemi képzésen megszerzett tudás alapján)
  •  a kurzus mindhárom napján, illetve a március 6-ai manga előadáson való részvétel

Jelentkezés határideje: 2012. február 24. péntek – 12.00-15.30

Jelentkezés módja:

  • az alábbi adatok feltüntetése (név; életkor; jelenlegi munkahely vagy iskola megnevezése; grafikai előmúlt, tapasztalatok leírása, elérhetőség)
  • egy, az elmúlt min. fél évben készült alkotás benyújtása elektronikus úton, vagy személyesen (az alkotás technikája, műfaja tetszőleges)

A kurzus max. létszáma: 30 fő

A kurzus résztvevőinek elbírálása: szakértői bizottság által értesítés a kurzuson való részvételi jogosultságról: 2012. február 29-ig

A kurzuson való résztvétel ingyenes!

Letölthető dokumentum

A jelentkezéssel kapcsolatban:

Japán Alapítvány 1062 Budapest, aradi u. 8-10.
06-1-214-0775
lecture@japanalapitvany.hu

Közreműködő partnereink: © Keiko Takemiya