palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Manzárd Cafe mobilfotó pályázat

A Manzárd Café mobilfotó pályázata. A nyertes fotó a Manzárd Cafe facebook oldalának borítóképeként fog szerepelni és a nyertes pályázó egy Nokia Lumia 620-as telefont nyer. A pályázatok beküldési határideje: 2013. december 16.

A pályázat feltételei:

Kizárólag mobillal készült és kizárólag karácsonyi témájú, lehetőleg minél kreatívabb és jó minőségű fotó beküldése 2013. december 2. és december 16. között a manzard.cafe@gmail.com email címre. Egy pályázó több fotóval is pályázhat. A fotó mellé neveteket (vagy ha ezt nem szeretnétek, akkor beceneveteket, művészneveteket) is adjátok meg, a levél tárgyának pedig ezt írjátok: „Mobilkarácsony”.

A nyertesek december 17-én kerülnek kihirdetésre a Manzárd Cafe Facebookos oldalán.

A nyertes fotó december 23-tól egészen január 6-ig fog szerepelni Facebookos oldalon borítóképként, valamint ezzel együtt megnyeri az Amber frissítés különböző jóságaival felturbózott Nokia Lumia 620 okostelefont is.

A második és harmadik helyezett is egy-egy fent említett jóságokkal teletömött Nokia ajándékcsomagot fog nyerni.

Nokia Lumia 620 játék03

A feltöltött fotókra az olvasók is szavazhatnak a pályázat ideje alatt, azaz december 2. és december 16. között. Szavazni a kedvenc képre/képekre leadott like-kal lehet. A legtöbb olvasói szavazatot kapó „Közönségdíjas” fotó szintén Nokia ajándékcsomagot nyer. A közönségdíjas fotó kihirdetése is december 17-én történik.

A Magyar Instagram Közösséggel (MIK) együttműködve instagramerek fotókat is várnak karácsonyi témában! Az instás fotókat a „mik_karacsony” hashtaggel lássátok el, illetve mindenképpen küldjétek el a manzard.cafe@gmail.com címre is, hogy feltöltésre kerülhessen az albumunkba. Az említett hashtag azért kell, mert a Magyar Instagram Közösség szokásához híven az oldalán a legjobb fotókból válogatást készít, illetve díjazza őket. Reméljük, hogy egyre többen tudnak arról, hogy már a Windows Phoneosok is tudnak Instagramolni (WP8-as telefonokkal), úgyhogy ezeket a képeket is várjuk!

Bővebben: mobilfotó pályázat