palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Maradj fiatal egy életen át! fotópályázat

Senki sem túl idős ahhoz, hogy megossza másokkal tapasztalatait, új szakmát kezdjen, új barátságokat kössön, vagy egyszerűen jól érezze magát másokkal együtt. Nem korhatár függvénye, hogy valaki szélesítse látókörét, szívében fiatal maradjon, hogy teljes életet éljen akár 60, 70 vagy 80 évesen is.  2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve. Ehhez kapcsolódik egy fotópályázat, amelyet a Monitor Magazin írt ki.

A pályázat lényege: Olyan fotókat várunk, amelyeken jól tükröződik a generációk közötti kapcsolat, az egymáshoz való közeledés. Fontos, hogy minimum két generáció legyen a képen. A fotón szerepelhet a nagymama az unokájával, a szülőkkel, a fiatalabb barátokkal vagy a fiatal szülő a gyermekével, ezenkívül várunk olyan képeket is, amelyek hatvan év felettiekről készültek, hangsúlyozva, hogy az ő életük is lehet tartalmas, aktív, derűs és kellemes. A legkreatívabb alkotást díjazzuk, valamint értékeljük a népszerűséget, és teret engedünk a szerencsének.

Három díjazottat hirdetünk:

  • a Facebook-oldalunkon a legtöbb lájkot összegyűjtő fotó,
  • a zsűri által legjobbnak ítélt kép,
  • a sorsolás útján kiválasztott alkotás tulajdonosa kapja az értékes nyereményeket.

A zsűri tagjai hivatásos fotósok és a nyeremények felajánlói. 

A Monitor Magazin Facebook-oldalán folyamatosan teret engedünk a pályázóknak, hogy megjelentessék a fotójukat, arra pedig szavazhatnak a minket lájkolók, ezzel is népszerűsítve az elkészült alkotásokat, a pályázatot, a küldetésünket. 

Nyeremények:

Nagyujjperceid meg lesznek számlálva! 

Gyűjtsd a like-okat, és a tiéd lehet a Zenit Hotel Balaton**** wellnesshétvége-csomagja – majd pihend ki a kattintásokat az édeni környezetben! Legtöbb like a fotódra = wellnesshétvége, a képlet egyszerű, a megoldás a kezedben: Fotózz! – Töltsd fel! – Kampányolj!

Töltsd fel és töltődj fel Hévízen! Legyen a legjobb képed hozzánk! 

A Hotel Spa Hévíz a zsűri által legjobbnak ítélt pályázót meghívja partnerével egy háromnapos kényeztetésre a világhírű és egyedülálló hévízi gyógytóhoz. A félpanziós, kétéjszakás ellátás mellé wellness-szolgáltatásokat is kap a nyertes, testi-lelki felüdülés vár rá. A LEG-et díjazzuk Hévízzel!

Fogadj örökbe egy Samsung Galaxy Minit!

Fotózz! – Tölts fel! – Kampányolj!, így megnyerheted a Nivó Kft. által felajánlott mobilgyöngyszemet. A sorsolás feltétele, hogy a fotópályázaton legalább száz résztvevő induljon – küldd tovább hamar a játék linkjét!

Pályázati kiírás és további információ: 

http://monitormagazin.hu/fotopalyazat